01/10
2021

ONLINE - Werken aan amplitie

Locatie

Deze online bijeenkomst wordt gehost via Zoom, je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst toe de link om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Terug naar 0 of op naar de 10?
Bij veel organisatietrajecten staan de volgende doelen centraal: het verminderen van verzuim, het voorkomen van verloop, het bijspijkeren van competenties en het voorkomen van burn-out. Maar is het wel zo slim om te focussen op dat wat we niet willen? Zou het niet veel interessanter zijn om onze aandacht te verleggen naar datgene wat juist wél wenselijk is? Dat heet: werken aan amplitie.

Bij de kennissessie amplitie op vrijdag 1 oktober van 14.30 uur tot 16.30 uur ontdek je waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en waarom amplitie onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties.

Programma inhoud
De kennissessie amplitie is niet alleen informatief. Ook ga je zelf de positieve denk- en werkwijze ervaren. Een aantal onderwerpen die we behandelen zijn:

  • Het nut en de noodzaak van amplitie
  • Het ervaren van de positieve veranderfilosofie
  • Het ontdekken van de amplitieve werkwijze
  • Amplitie in relatie tot o.a. werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit
  • Hoe ziet het amplitiemodel eruit

Wat levert het op?
Werken aan amplitie blijkt enorm waardevol, zowel voor medewerkers als vanuit bedrijfseconomisch perspectief. Het leidt tot meer plezier en motivatie, minder verzuim, minder verloop en meer productiviteit en innovatie. Ook draagt het bij aan betere dienstverlening, meer klanttevredenheid en hogere omzet. Kortom: meer welzijn, beter functioneren, groter organisatiesucces!

Locatie

Deze online bijeenkomst wordt gehost via Zoom, je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst toe de link om deel te nemen.

Meer informatie

Deze kennissessie wordt georganiseerd op initiatief van NVP regio Noord. Onze gastspreker Yrenee Koen van Talent College is niet alleen amplitiedeskundige. Zij is ook trainster en auteur van het boek “Werken aan amplitie”.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arnold Kremer van NVP regio Noord via a.kremer@HR24.nl of 06-50268055. 

Hoe kun jij erbij zijn?
Aanmelden gaat snel via de knop 'Ik doe mee' bovenaan de pagina. Je ontvangt een uitnodigingslink waarmee je deel kunt nemen aan de Teamssessie. Gewoon via je eigen laptop dus. Wel zo makkelijk!

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners