23/10
2018

De zieke werknemer

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

Organisator
NVP
Doelgroep
1 PE

“Ziekte” blijft een heikel onderwerp voor werkgevers en daarom organiseert NVP Midden Nederland op 23 oktober 2018 aanstaande wederom een presentatie over de zieke werknemer. Tijdens deze interactieve presentatie wordt aandacht besteed aan privacy en komen alle stappen die werkgever en werknemer moeten nemen tijdens ziekte om aan de re-integratie verplichting te voldoen en een loon sanctie te voorkomen aan de orde. 

U bent allen van harte uitgenodigd!

Programma

17.00   ontvangst met broodjes
17.30   aanvang presentatie
19.00   einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.00   einde borrel

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners