03/11
2020

HR Café digitaal: soepel samenwerken en online verbinden

Locatie

Online via Zoom. Je ontvangt later een link om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

Soepel samenwerken en online verbinden! Wat je vooral wel én beter niet kunt doen om goed in verbinding en productief te blijven. En om 2020 samen sterk af te sluiten..

HR doet wat ze kan om de organisatie goed door de huidige situatie te loodsen. Digitaal en ergonomisch verantwoord thuiswerken faciliteren. Vitaliteitsaanbod ontwikkelen. Vaker inchecken bij leidinggevenden.
En toch nemen psychische klachten en verzuim toe. Is de verbinding minder dan voorheen en is niet iedereen meer aangehaakt. Speelt onderhuids intussen het nodige in bepaalde teams en afdelingen. Loopt besluitvorming stroever of laaien sluimerende conflicten op. 

Tegelijkertijd was soepele samenwerking nooit eerder zo belangrijk voor het succes van je organisatie. Juist nu liggen er voor jou als HR-adviseur of manager kansen om ook hierin het verschil te maken. Om de onderlinge verbinding, ondanks de afstand, te versterken. Om samenwerkingsissues die nu boven komen drijven niet met een pleister te sussen, maar structureel op te lossen. Zodat je organisatie in deze omstandigheden lekker doordraait én je sterker uit deze crisis komt.

Hoe houd je, juist nu, de verbinding goed en samenwerking soepel, zodat iedereen aangehaakt, gemotiveerd én productief blijft. En hoe gebruik je de huidige setting als hefboom om als organisatie 2020 sterk af te sluiten.
Daar gaan we het over hebben in dit HR-Café. We bespreken onder andere:

- De Do’s & Dont’s om goed in verbinding te blijven én frictie in samenwerking om te buigen naar een structureel positievere en productievere werksfeer
- Wat de rol van psychologische of sociale veiligheid hierin is
- Welke 7 factoren de basis van een succesvolle verbeteraanpak zijn
- Voorbeelden uit de praktijk

Frisse ideeën en energie waar je in je eigen organisatie mee verder kunt. En uiteraard uitwisseling én verbinding met gelijkgestemde HR-collega’s! 

Susan Eggels (leiderschaps- en teamcoach) faciliteert deze sessie. Ze begeleidt leidinggevenden en teams, om ook onder druk, soepel samen te werken en optimaal te presteren. Voorheen als verandermanagement consultant en sinds 2006 met haar bedrijf Teams met Toekomst

Programma

17.00 uur: start digitaal HR Café
18.30 uur: einde digitaal HR Café

Locatie

Online via Zoom. Je ontvangt later een link om deel te nemen.

Meer informatie

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen 19,50 exclusief btw. 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners