01/10
2019

HR Café in Brabant: Wie is toch die man, die elke dag naast je zit op het werk?

Locatie

New Heroes, Bruistensingel 650, 5232 AJ 's-Hertogenbosch

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

Jouw collega’s, het kapitaal van je organisatie. Maar hoe versterk je dat kapitaal? Daarmee gaan we aan de slag tijdens het eerstvolgende HR Café.

Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van dinsdag 1 oktober 2019 zijn we te gast bij New Heroes in Den Bosch. Zij nemen ons mee in de zoektocht naar onbenut potentieel binnen organisaties ofwel ‘de parels’. Zoveel aandacht gaat naar de disfunctionerende medewerkers en de high potentials, maar wat doe jij met die andere 90% van je organisatie waar mogelijk een verborgen schat ligt? Met prikkelende stellingen en opdrachten vanuit het team van New Heroes ontdekken we hoe we onze organisaties al versterken en waar we winst kunnen halen.

We bespreken weer voorbeelden uit de praktijk en kunnen leren van elkaars ervaringen. Dus vergaar die ervaringen, kom naar het HR Café en deel ze met de collega’s van het HR Café. Leuk en nuttig!

Programma

17.00 uur: ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15 uur: start programma
18.30 uur: einde programma en netwerken
19.00 uur: einde

Locatie

New Heroes, Bruistensingel 650, 5232 AJ 's-Hertogenbosch

Meer informatie

Programmacoördinatoren
NVP Brabant: Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdeKoning@tenadvocaten.nl).

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,-. Leden mogen kosteloos een introducé meenemen.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners