06/02
2018

HR Trends 2017 - 2018 door Hans van der Spek

Locatie

Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

0 PE

 

 Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

 

Hans van der Spek stelt tijdens deze bijeenkomst de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek centraal. Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van ontwikkelingen op het gebied van beloning, beleid, werkzaamheden en ervaringen van HR-professionals. Tijdens deze presentatie krijgt u inzicht in de meest spraakmakende uitkomsten van deze jaarlijkse HR-enquête. En ontdekt u welke HR-beleidsthema’s de HR-agenda voor 2018 zullen bepalen. Verder besteedt Hans aandacht aan de beloning en waardering van HR-professionals, inclusief de verschillen tussen profit en non-profit.

Voor elke deelnemer ligt een exemplaar van het HR Trendonderzoek gereed.

Spreker:
Hans van der Spek is Manager Kenniscentrum HCM, Senior Managing Consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ en de HR Academy. Hij is al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Hans voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Hans verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.

Programma

17.00 uur ontvangst met broodjes
17.30 uur start presentatie
19.30 uur einde presentatie/start netwerkborrel
20.30 uur einde borrel

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden betalen € 50,00.

Locatie

Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne T. van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners