14/10
2021

ONLINE - Hoe kunnen HR professionals een bijdrage leveren aan de circulaire economie van morgen?

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Focus op de uitdagingen van nu en aandacht voor de doelstellingen van morgen. Hoe kunnen HR professionals een bijdrage leveren aan de circulaire economie van morgen? Dat vraagstuk staat centraal in deze kosteloze online sessie vanuit NVP & ICOO. 


NVP wil de HR-professionals meehelpen in hun ontwikkeling zodat zij ‘toekomstbestendig’ zijn. De whitepaper van EGO naar ECO organisaties geeft al aan dat de zoektocht naar betekenisvol organiseren, gericht op mens, milieu en organisatie, speelt binnen NVP en haar leden. Wat ICOO betreft is circulariteit daar onlosmakelijk mee verbonden. 

Hoe gebruik je het thema circulariteit in je organisatie? Wat voor kennis en skills hebben de medewerkers nodig om van lineair naar circulair denken te komen? Op welke manier zet je circulaire ambities om in circulair denken en doen bij medewerkers in je organisatie? Wat voor stappen moet de organisatie maken om van lineair naar circulair te komen? Wat is de rol van de HR manager daarin en de rol van directie en medewerkers? Waarom past het circulaire thema goed bij de ontwikkeling van de toekomstige (jonge) medewerkers? 

Dit soort vragen staan centraal in de online sessie. Heb jij je al aangemeld?!

Programma

15:00 uur Start online bijeenkomst
17:00 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Deelname aan deze online bijeenkomst is voor NVP-leden en niet-leden kosteloos.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via de 'Ik doe mee'-knop bovenaan de pagina. Ter voorbereiding op de sessie ontvang je van ons in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een vraag waarmee we aan de slag gaan

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Onze partners