21/10
2021

ONLINE - HR Café Noord-Nederland

Locatie

Deze online bijeenkomst wordt gehost via Zoom, je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst toe de link om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Ontmoet jij graag, in een ontspannen setting, andere HR-professionals? Meld je dan aan voor het HR Café van NVP. Laat je inspireren, bouw aan je kennis en verruim je netwerk!
Kring Noord-Nederland organiseert iedere 3e donderdag van de maand (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus) van 9.00 uur tot 10.00 uur het online HR-Café.

Wat kun je verwachten?
Het HR Café is voor iedereen die geïnteresseerd is in het HR-vak. Wij koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Dit doen we door bijvoorbeeld een casus in te brengen of een recent artikel centraal te stellen. We bieden je de mogelijkheid om in break-out rooms met andere HR professionals van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Heb jij een idee?
Ben je lid van de NVP en heb jij een leuk idee voor het HR café, meld dit dan bij ons! Of het nu gaat over een goed boek, een filmpje die je hebt gezien of een White paper, het maakt niet uit. Voor en door HR-professionals is het uitgangspunt!

Programma

08.45 uur Toegang tot het HR Café
09.00 uur Start HR Café
10.00 uur Afronding HR Café

Noteer alvast de datum in je agenda van het volgende HR Café: 18 november 2021

Locatie

Deze online bijeenkomst wordt gehost via Zoom, je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst toe de link om deel te nemen.

Meer informatie

Aanmelden kan tot één dag voor de start van het HR Café via de website van de NVP. Je ontvangt via de e-mail een bevestiging en de link naar de online sessie.

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Indien je een leuk idee hebt voor het HR Café, een onderwerp centraal wilt stellen of zelf een keer een bijeenkomst (mede) wil organiseren, neem dan contact op met het bestuur van kring Noord-Nederland via yvonnegbos@gmail.com of info@duurzaamhr.nu.  

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners