04/11
2020

ONLINE - Leading Edge HR, Employee Experience

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
C-Level
1 PE

Online Experience & Journey

In verband met de coronamaatregelen hebben wij besloten dit evenement online te laten plaatsvinden.

De NVP organiseert op 4 november 2020 het NVP Event. Het thema voor deze editie, speciaal voor HR-eindverantwoordelijken is - Leading Edge HR - Experience & Journey. Employee Experience staat hoog op de agenda van HR-directeuren. De reis die medewerkers maken in een organisatie en de interactie die tussen de medewerkers en de organisatie plaatsvindt, wordt steeds belangrijker.

Nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat mensen nieuwe dingen willen ontdekken. Nieuwe inzichten krijgen, (bedrijfs)culturen leren kennen, mensen en hun gewoonten proberen te doorgronden. Met interessante sprekers uit het werkveld maar ook juist van buiten het werkveld, nemen we jou mee op reis en tonen we je graag nieuwe inzichten en vergezichten.

HR Proffie

Op 4 november zal ook de HR Proffie worden uitgereikt. De prijs staat dit jaar ook in het teken “Leading Edge HR”. De winnende organisatie is toonaangevend en bevindt zich aan de voorrand van het HR-vakgebied. Het beleid van de winnaar kan een inspiratiebron zijn voor andere organisaties en HR-professionals. De inzendingen voor de HR Proffie worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van de wetenschap en uit de praktijk.

Meer informatie en aanmelden via de Leading Edge HR - Employee Experience website

Onze partners