22/01
2019

Reorganiseren, noodzaak of kans

Locatie
SnowWorld Zoetermeer, Buytenparklaan 30, 2717 AX in Zoetermeer.
Kosten
De kosten voor dit evenement bedragen € 0,-
Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
2 PE

Veel bedrijven besluiten om te gaan reorganiseren als het niet goed gaat met de positie die zij in de markt innemen; bijvoorbeeld bij een slechte financiële situatie of als er minder werk is. Juist in een tijd van economische opgang is het goed om als je organisatie strategisch te heroriënteren op je positie in de markt waarbij vanuit de rol van HR kansen liggen om mede vorm en inhoud te geven aan dit proces.


Tijdens deze interactieve workshop nemen wij de deelnemers mee in de juridische mogelijkheden en kansen die een reorganisatie te bieden heeft. Een goed moment en eigenlijk een must voor iedere HR professional om op de hoogte te zijn van alle ins en outs met betrekking tot HR in relatie tot het herstructureren van de organisatie waarin je werkzaam bent.

Aan de hand van concrete voorbeelden geven we een aantal mogelijkheden die je in je eigen praktijk kunt toeppassen.

Deze bijeenkomst biedt uitdrukkelijk de mogelijkheid om eigen casuïstiek in te brengen. Indien je dit geanonimiseerd wilt doen bestaat de mogelijkheid om uiterlijk twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst je casus (schriftelijk) in te brengen bij Hoens en Souren via e-mailadres: arbeidsrecht@hslaw.nl.

Programma
16.00 uur inloop
16.30 uur Inhoudelijke presentatie met interactieve behandeling van casuïstiek
17.45 uur pauze met lichte maaltijd en voortzetting presentatie met interactieve behandeling van casuïstiek
19.00 uur afsluiting van het inhoudelijke programma en nabespreking van de workshop onder het genot van een drankje
19.30 uur afsluiting

Locatie
SnowWorld Zoetermeer, Buytenparklaan 30, 2717 AX in Zoetermeer.
Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Frank van der Graaf via frankvandergraafdenhaag@kpnmail.nl of 06 39 55 11 09. 

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00. 

Voor deelname aan de bijeenkomst ontvangen Certified HR Professionals 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners