10/12
2019

Stel je scherp op de Arbeidsmarkt in Balans!

Locatie

Gemeente Krimpenerwaard
Raadhuisstraat 5
2861 AH Bergambacht

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors, C-Level
2 PE

Tijdens dit interactieve seminar leiden Niels van den Bogaard en Samantha Kranenburg - ervaren advocaten arbeidsrecht bij Bierman Advocaten in Tiel - je langs de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht.
1 januari 2020 gaat de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans inwerking. Wat betekent dit voor jou als HR-professional in je dagelijkse praktijk?

Er wordt stilgestaan bij recente rechtspraak en aan de hand van aansprekende casussen wordt aandacht besteed aan de omgang met de zieke en/of disfunctionerende werknemer. Maar er is meer. Zo wordt ook het actuele onderwerp van de privacy op de werkvloer behandeld en aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden toegelicht.  

Kortom, een niet te missen seminar!

Aan de deelnemers wordt tijdens de bijeenkomst een handige checklist verstrekt met een overzicht van de diverse in overeenkomsten en personeelsreglementen te regelen onderwerpen.

Wij zijn te gast bij de gemeente Krimpenerwaard (loket Samenleving & Zorg) en worden ontvangen in de Raadszaal te Bergambacht. 

Niels van den Boogaard en Samantha Kranenburg verzorgen de bijeenkomst. Allen zijn werkzaam voor Bierman advocaten; een middelgroot, full service advocatenkantoor. Herstructurering is het hoofdthema van hun dienstverlening en zij hebben kennis van uiteenlopende branches en relevante specialisaties waaronder arbeidsrecht. Zij komen verder door geijkte patronen te doorbreken, in denken en doen. Zij maken het verschil door zaken vanuit onverwachte invalshoeken te bekijken, niet alleen vanuit jurdische.

   

Programma

15.30 – 16.00 uur Inloop
16.00 – 16.10 uur Welkom door de heer R. Cazemier, Burgemeester Gemeente Krimpenerwaard en Voorzitter van het College voor Arbeidszaken van de VNG    
16.10 – 17.00 uur 1e deel workshop
17.00 – 17.15 uur Pauze
17.15 – 18.15 uur 2e deel workshop (eventuele uitloop 18.30 uur)

Locatie

Gemeente Krimpenerwaard
Raadhuisstraat 5
2861 AH Bergambacht

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling via Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Henri Mazairac via 06 417 13 155 of Evita Amstelveen via 06 549 21 744.

Kosten:
Voor NVP-leden is deze bijeenkomst kosteloos. Niet-leden betalen € 50,- (exclusief BTW). Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende bijeenkomst hebt gevolgd en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners