28/06
2017

The Future of HR

Locatie

Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle.
Gebouw X eerste verdieping.

Doelgroep
0 PE

NVP Overijssel organiseert in samenwerking met Hogeschool Windesheim en P&O Netwerk Zwolle op woensdag 28 juni a.s. het symposium ‘The Future of HR’
NVP-leden, alumni van Hogeschool Windesheim en leden van P&O Netwerk zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor dit inspirerende symposium!

Te beginnen met een prikkelende inleiding door twee HR-professionals: Ben jij ook al zo benieuwd naar belangrijke HR-trends, die het werk van mensen in organisaties beïnvloeden? Wil je weten hoe je deze trends kunt gebruiken om de impact van HR te vergroten?

In zijn inleiding zal Tom Haak ingaan op een aantal van deze belangrijke HR-trends. Deze trends zal hij illustreren met voorbeelden uit organisaties die hier nu al op inspelen. Verder vertelt hij over een aantal innovatieve producten en services in het HR-domein, die bij deze trends kunnen ondersteunen .
De technologische ontwikkeling gaat snel: big-data, people analytics en het inzetten van artificial intelligence bieden veel mogelijkheden voor HR. Organisaties worden platter en transparanter. De grenzen van organisaties worden vager. HR gaat steeds meer gebruik maken van marketingtechnieken, om in te kunnen spelen op de individuele wensen en capaciteiten van medewerkers. Medewerkers verwachten geen baan, maar een 'experience'. Het HR-vak veranderd daardoor. Aandacht voor medewerkers moet worden gecombineerd met het vermogen meer wetenschappelijk en data-gedreven te werken. HR moet sneller/ beter en klantgerichter werken. De HR praktijk die in de vorige eeuw is ontwikkeld is verouderd en zal drastisch moeten worden vernieuwd. Als HR de ontwikkelingen kan volgen en goed kan inzetten, dan kan de impact van HR veel groter worden. Tom Haak is de oprichter en directeur van het HR Trend Institute: hrtrendinstitute.com. Voor 2014 had Tom senior HR-posities bij Arcadis, Aon, KPMG en Philips. Het HR Trend Instituut detecteert, volgt en stimuleert slim en creatief gebruik van trends op het gebied van mensen en organisaties. Tom schrijft veel over HR trends en innovaties, hij inspireert HR teams om de impact van HR te vergroten en hij spreekt regelmatig op internationale congressen.

Read: 10 HR Trends for 2017

De tweede inleider, Jan van den Brink, blijft zich vanuit zijn advies en bemiddelingspraktijk dagelijks verbazen over alles wat met HRM en de ontwikkelingen in ons vakgebied te maken heeft. Verwondering over de trends, verbazing over de HR-professional-als-sollicitant en de als maar terugkomende discussie waarom HR (volgens sommigen) toch zo weinig in het MT zit. Vanuit zijn observaties zal Jan van den Brink ons meenemen in zijn kijk op HR, de professionals in ons vakgebied en de toekomstbestendigheid van de HR professional. Een verhaal met een vleugje humor, prikkelende stellingen en introspectie.
Jan van den Brink is consultant HR / directeur van Ja! HRM Specialisten (Deventer – Amersfoort). Ja! HRM Specialisten bemiddelt HR professionals en adviseert bij HR- en organisatievraagstukken. Zie www.jahrm.nl.

Na deze inspirerende inleiding kun je een aantal boeiende workshops volgen, die verder ingaan op trends uit de inleiding.
Klik hier voor een impressie van een aantal workshops.

Programma

13.00 - 13.30 uur

 Ontvangst deelnemers

13.30 - 14.30 uur

 Inleiding hoofdsprekers

14.30 - 14.45 uur

 Pauze

14.45 - 16.00 uur

 Workshopronde 1

16.00 - 16.30 uur

 Pauze met lichte snack

16.30 - 17.45 uur

 Workshopronde 2

18.00 - 19.00 uur

 Eten en netwerken


Kosten
Deelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden en alumni van Hogeschool Windesheim.
Leden van P&O Netwerk betalen € 35,-.
Niet-leden betalen € 50,-.

Locatie

Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle.
Gebouw X eerste verdieping.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Monique Mijsbergh, email mmijsbergh@deltion.nl

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 030 600 90 70 of e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor het symposium kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 50,- in rekening gebracht. 

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande button. Ben je alumni van Hogeschool Windesheim? Stuur na het aanmelden een korte mail naar activiteiten@nvp-plaza.nl met daarin dat je alumni bent van Hogeschool Windesheim.

 

      

Onze partners