15/02
2018

Van Dromen naar Daden - Dubbeldikke netwerkbijeenkomst over vitaliteit en het omzetten van je eigen dromen in daden

Locatie

Randstad
Rivium Quadrant 1
2909 LC Capelle aan den IJssel
Er is voldoende parkeergelegenheid.

0 PE

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Vitale organisaties zorgen ervoor dat mensen hun dromen realiseren

In deze interactieve en inspirerende netwerkbijeenkomst ligt het accent op vitaliteit en het realiseren van onze dromen. We hebben doorgaans genoeg inspiratie en ideeën maar een verandering vasthouden is vaak lastig en we vallen terug in oude patronen. We weten dat het persoonlijk veranderen niet gemakkelijk is. Hoe belangrijk is het eigenlijk dat mensen hun dromen en doelen realiseren? Heel belangrijk! Organisaties zijn gebaat met mensen die hun dromen realiseren en die vernieuwing vormgeven. Daar zitten mensen in hun kracht. Dit is een belangrijk kenmerk van de vitaliteit van een organisatie. Deze bijeenkomst gaat daarom over vitale organisaties en mensen en het persoonlijk realiseren van je dromen.

Deel 1 wordt verzorgd door Sep Visser van Lifeguard. Sep zal ingaan op vitaliteit in organisaties en vooral op de persoonlijke vitaliteit van de aanwezigen. Voor Lifeguard geldt: een organisatie is zo vitaal als de mensen die er werken. Lifeguard helpt organisaties vitaler te worden en zo duurzaam beter te presteren. Met betrokken medewerkers, effectieve leiders, meer productiviteit en klantgerichtheid, minder verzuim, uitval en kosten. En topprestaties.

Deel 2 wordt verzorgd door Mirjam van der Veen, veelzijdig HR-Manager en ervaren coach. Waar zij als HR-Manager bij Woningcorporatie GroenWest bezig is met de continue verandering van de organisatie, is zij als coach bij Flowreer bezig om mensen te helpen om stappen te zetten bij het realiseren van hun dromen. Aan de hand van kennis van het brein, fysiologie en coaching gaat zij met ons aan de slag over de belangrijkste uitdagingen en hinderpalen om mensen 'uit hun groef' te krijgen zodat zijn hun dromen kunnen waarmaken. En natuurlijk geldt dat ook voor onszelf. Waarop ligt onze focus en hoe komen wij uit onze groef?

In deze netwerkbijeenkomst gaan we aan de slag met de concepten, maar passen ze ook zo veel mogelijk toe op onszelf. Het zit boordevol praktijkvoorbeelden maar er is ook veel ruimte om inzichten met elkaar te delen. Een dubbeldikke netwerkbijeenkomst! We zijn te gast bij Randstad, samenwerkingspartner van de NVP. Randstad is 'van mens en werk' en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen, niet alleen door uit te zenden maar ook door werving en selectie, interim, outplacement en reintegratie. 

                    

Programma

15.30 uur Ontvangst met koffie en thee
16.00 uur Opening door Jolanda Alkemade (NVP) en Daphne van Paassen en Nathalie Simons (Randstad)
16.10 uur 'Organisatievitaliteit en persoonlijke vitaliteit' door Sep Visser van bureau Lifeguard
17.10 'Kom uit je groef' door Mirjam van der Veen van GroenWest/Bureau Flowreer
18.00 - 18.45 uur Netwerkborrel

Locatie

Randstad
Rivium Quadrant 1
2909 LC Capelle aan den IJssel
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 033 247 3481 of per e-mail activiteiten@nvp-plaza.nlVoor vragen kun je terecht bij Jolanda Alkemade van NVP Zuid-Holland,jolanda.alkemade@hotmail.com telefoon 06-28782663

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden gratis. Niet-leden zijn uiteraard van harte welkom tegen een vergoeding van € 50,00. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners