06/03
2020

Win-Win congres 'Zicht op leven lang ontwikkelen'

Locatie
Hogeschool Windesheim Campus 2 - 6 8017 CA Zwolle. Het congres vindt plaats in het Auditorium, dat zich bij de hoofdingang bevindt.
Doelgroep
0 PE

Hogeschool Windesheim organiseert het congres Win-Win congres 'Zicht op leven lang ontwikkelen' 

Als organisatie moet je steeds wendbaarder zijn en blijven in een continue veranderende omgeving, waarbij samenwerking en kennisdeling met collega/concurrenten maakt dat je samen sterker kunt worden, 1+1=3. Hoe dan te zorgen dat het nemen van Eigen Regie en LLO door medewerkers en de organisatie als geheel, een continue leerproces blijft? Waar moet dan geleerd worden, tijdens werk of anders? Of is dit niet realistisch te verwachten dat mensen hun verantwoordelijkheid zelf nemen m.b.t. hun eigen ontwikkeling?

Programma

Het programma bestaat uit: 

Een interactief afwisselend programma waarbij keynote sprekers uit praktijk en wetenschap, afgewisseld worden met workshops en brainvisies.
Integrale visie op loopbaanontwikkeling, leeftijdsstereotypering en employability in verschillende loopbaanfases: op naar duurzame loopbanen
Eigen regie en kwetsbaarheid

Hoe organisaties aan de hand van ‘learning flows’ en de ‘leerscultuurscan’ leren en ontwikkelen als wezenlijk onderdeel van hun strategie kunnen maken:
- Design thinking
- Open Hiring (R)
- Talent Management
- Arteficial Intelligence en ontwikkeling van medewerkers

Voor meer informatie klik hier

Locatie
Hogeschool Windesheim Campus 2 - 6 8017 CA Zwolle. Het congres vindt plaats in het Auditorium, dat zich bij de hoofdingang bevindt.

Onze partners