1. Home
  2. HR-professional kom erbij!

Ben je een professional met passie voor HR, mens- en organisatieontwikkeling? Ben jij trots op jouw beroep en draag je dat ook uit? Dan is de NVP de plek voor jou! Het netwerk voor en vol mensen zoals jij. Samen delen van kennis, inzichten en de ambitie om het altijd beter te doen.

Als NVP-lid maak je deel uit van een landelijk netwerk waarin je kennis vindt en deelt. Je hebt toegang tot de meest actuele informatie in jouw vakgebied wat door het netwerk is verzameld. Daardoor vergroot je jouw expertise en maak je ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Je ontmoet collega’s en werkt aan een sterke beroepsidentiteit!

  • Een bruisend en divers netwerk. Lid zijn van NVP versterkt gegarandeerd jouw professionele en persoonlijke netwerk
  • Toegang tot relevante, wetenschappelijke en praktisch kennis
  • Leer van anderen in het NVP-netwerk en deel je eigen kennis en ervaring, zodat mensen van jou kunnen leren. 
  • Volg online webinars waar je ook bent, of je kijkt opgenomen versies terug op een tijdstip dat jou beter uitkomt
  • Maak gebruik van hybride events om direct in verbinding te staan met experts en collega's
  • Ontdek een scala aan bronnen (nieuwsbrieven, level-events, NVP-Magazine, NVP-Academie) die je helpen ontwikkelen in jouw rol en scherp en verbonden te blijven in je vak
  • Volg NVP-intervisie in jouw regio
  • Zet de NVP-community-app in, om direct in contact te staan met andere NVP-leden. Post berichten, stel een vraag of luister een podcast.

 

De NVP is hét netwerk op het gebied van HR, voor iedereen die zich bezighoudt met mens- en organisatieontwikkeling. Of je nu net begint met je carrière of een doorgewinterde professional bent, we hebben verschillende aansluitvormen. 

Professional-lidmaatschap

Is toegangkelijk voor iedereen met een opleiding op minimaal hbo-niveau en met ten minste drie jaar praktijkervaring in een functie op het gebied van human resources management. 

Het lidmaatschap van het NVP-netwerk ondersteunt jouw professionaliteit: het geeft aan dat je het niveau van impact dat je binnen een organisatie wil maken serieus neemt en dat je voortdurend bezig bent met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. 
 

Young Professional-lidmaatschap

Voor HR-professionals, minimaal hbo-opgeleid en jonger dan 28 jaar. 

Als jouw carrièrepartner beloven we je te ondersteunen, te versterken en te inspireren tijdens je loopbaan in HR.
Word lid en begin meteen aan het bouwen van jouw netwerk! 

Onze partners