23/04
2018

HR Proffie 2018: De belangrijke rol van HR in sterk veranderende tijden

De HR Proffie, een initiatief van Berenschot in samenwerking met NVP, Compagnon en SkillsTown, wordt dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt.

De HR Proffie staat dit jaar in het teken van het thema “Workforce of the Future”.

Om dit te herkennen én erkennen wordt de HR Proffie 2018 toegekend aan die organisatie die heeft laten zien hoe HR-strategie en HR-activiteiten goed kan inspelen op snel veranderende omstandigheden. Dat kan bijvoorbeeld een doordachte organisatie aanpassingen zijn, nieuwe slimme wervingstechnieken, een succesvol opleidingsprogramma of een geslaagd cultuurveranderingsprogramma .

“De vakjury is niet zo zeer op zoek naar volledige perfectie maar naar best-practices; concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen” benadrukt Hans van der Spek die vanuit Berenschot projectmanager is van de HR Proffie. “De HR Proffie is niet alleen iets voor grote, commerciële of klassieke organisaties; iedere organisatie die initiatieven ontplooit ten aanzien van de “Workforce of the Future” is kanshebber”

“Dit is echt een fantastische prijs. Mijn team is supertrots. We hebben de jury verrast en men vond GVB open en meebewegen met de veranderingen in de stad Amsterdam en haar omgeving”, aldus HR-manager Peter Buisman, die met GVB de voorgaande HR Proffie won. “De prijs is een bevestiging dat we op de juiste weg zijn”.

Voor meer informatie en om je te nomineren ga je naar HR Proffie.nl

Onze partners