31/01
2019

Word nu lid van het NVP-netwerk en ontvang het boek: Employee Experience - Happy People, better business

Meld je voor 15 maart a.s. aan als NVP-lid en ontvang het boek: Employee Experience - Happy people, better business, van Heleen Mes en Gea Peper.

Wat zijn de geheimen van topwerkgevers? Wat kunnen organisaties doen om het werkgeluk van hun medewerkers te vergroten? Hoe kan HR het voortouw nemen om de beste employee experience te creëren? Employee experience is volgens HR trendwatchers de next step voor HR en uitgeroepen tot hét HR-thema voor de komende jaren.
Organisaties beseffen steeds meer dat ze alleen tevreden en loyale klanten krijgen en behouden als hun medewerkers zelf goed in hun vel zitten. De praktijk wijst het uit: organisaties die actief werken aan het geluk van medewerkers zijn innovatiever en succesvoller.

De krappe arbeidsmarkt vraagt dat werkgevers zich veel aantrekkelijker maken om talentvolle medewerkers te werven en ook te behouden. Hoe dat je lukt? Door medewerkers op de eerste plaats te zetten en een topwerkgever te worden! Daarvoor is een goede employee experience vereiste nummer 1.

Employee experience-experts Heleen Mes en Gea Peper nemen je in dit boek mee langs de vijf factoren die de beste employee experience creëren, afgekort HEART: Happy cultuur, Energiegevende werkplekken, Agile leiderschap en organiseren, Redesign de employee journey en Technologie die voor je werkt.

Dit boek is het eerste Nederlandse boek over employee experience en belicht het gehele proces: van het eerste contact met een (potentiële) medewerker tot zijn vertrek, en zelfs daarna, zodat voormalige medewerkers ambassadeurs voor je organisatie zijn. Het boek geeft concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met het creëren van de beste employee experience. Het bevat daarnaast inspirerende praktijk casussen van o.a. ABN Amro, VGZ, Tony’s Chocolonely, Hutten en Kinki Kappers.

Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden: 

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Het boek is niet inwisselbaar voor geld.
  • Je bent per direct lid, je ontvangt automatisch een factuur.
  • Deze actie geldt alleen in combinatie met één van de volgende lidmaatschappen:

Professioneel lidmaatschap
Afgestudeerd aan een HBO-opleiding Personeel en Arbeid of minimaal een vergelijkbare opleiding; of; Ten minste drie jaar praktijkervaring in een functie op het terrein van personeel en organisatie.
Young Professional lidmaatschap
Je voldoet aan de voorwaarden van het Persoonlijk lidmaatschap en je bent jonger dan 28 jaar. 
Extern lidmaatschap
Je bent geïnteresseerd e/o werkzaam in HR, je voldoet niet aan de voorwaarden van een persoonlijk lidmaatschap, maar wil toch graag lid worden.

  • De actie is alleen geldig als je tussen 1 februari 2019 en 15 maart 2019 lid wordt van de NVP.
  • De NVP behoudt zich het recht voor om actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
  • De NVP behoudt zich het recht voor om een actie voortijdig te beëindigen.

*Contributie wordt naar rato berekend vanaf het moment dat je je als lid van het NVP-Netwerk inschrijft. Klik hier voor meer informatie over de contributie.


Schrijf je nu in als NVP-lid >>>

Onze partners