04/07
2016

Vacature twee ondernemende bestuursleden NVP sectie Zelfstandigen

Het bestuur van de sectie Zelfstandigen is op zoek naar twee ondernemende bestuursleden (m/v) met kennis van en hart voor de HR professie en voor het HR ondernemerschap.

 

 

NVP - verbindend in HR!
De NVP is dé HR autoriteit voor HR professionals en maatschappelijke partijen. Met ruim 3.000 leden is het met recht een vereniging van formaat! Als beroepsvereniging ondersteunt ze de HR beroepsgroep door kennis en ervaring binnen en buiten de vereniging toegankelijk te maken. Als platform voor ontmoeting en kennisuitwisseling draagt ze bij aan verdere professionalisering van haar leden. 
De sectie Zelfstandigen richt zich op NVP-leden die als zelfstandig ondernemer hun diensten en/of producten op de markt brengen.

HR onderneemt!
De rol van HR is het optimaal inzetten en innoveren van de menselijke factor. Een fundamentele bijdrage leveren aan het succes van organisaties. HR professionals hebben behoefte aan een beroepsvereniging die werkt als een verbindend platform voor professionele ondersteuning en verdere ontwikkeling. Waar passie voor het vakgebied en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Voor het bestuur van de sectie Zelfstandigen zijn wij op zoek naar
twee ondernemende bestuursleden m/v
met kennis van en hart voor de HR professie en voor het HR ondernemerschap

De uitdaging
HR ondernemers laten ondernemen! Daar gaan we voor. Een belangrijke taak van het sectiebestuur is het organiseren van aantrekkelijke activiteiten voor leden en niet leden. Er worden tien tot twaalf bijeenkomsten per jaar georganiseerd waarbij kennisoverdracht, vergroten en verbreden netwerk en het opdoen van inspiratie centraal staan. De bestuursleden zoeken actief de samenwerking op met andere besturen binnen NVP en externe partijen.

Het bestuurslid is ambassadeur van de vereniging. Hij/zij is verantwoordelijk voor het functioneren van een specifieke portefeuille binnen de sectie en werkt daarbij nauw samen met collega bestuursleden. Het functioneren van een bestuurslid draagt bij aan het vergroten van de bekendheid van de NVP als HR autoriteit en aan de tevredenheid en toename van leden van de sectie. 

Wij vragen
Het bestuurslid heeft een ondernemend profiel waarbij denken en doen met elkaar in balans zijn. Is pro-actief, enthousiast, denkt in oplossingen, heeft een goed netwerk,  is communicatief sterk op verschillende niveaus en via verschillende media en tot slot heeft affiniteit met secretariaat en/of evenementenorganisatie.

De rol van bestuurslid is onbezoldigd.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de huidige bestuursleden, Gideon Boekenoogen (06-18549368) of Diana Bilkerdijk  (06-46959448). Voor meer informatie bekijk de pagina van de sectie Zelfstandigen.

De procedure
Je kunt je motivatie met CV per email sturen naar Diana Bilkerdijk, info@deebeehrservices.nl. In verband met de vakantieperiode volgt een reactie op je sollicitatie in september.

Onze partners