08/03
2018

De NVP en DUO Market Research gaan HR-meningen peilen

Nijkerk, maart 2018 – De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en DUO Market Research gaan een samenwerking aan waarbij zij samen de mening gaan peilen van NVP-leden met betrekking tot HR-topics.

DUO Market Research is een full service marktonderzoeksbureau dat zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek doet. Het medewerkersonderzoek van DUO Market Research richt zich op alle thema’s die invloed kunnen hebben op de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers. Opdrachtgevers kiezen bij DUO Market Research het type onderzoek dat het beste bij hun organisatie past: een (breed) medewerkersonderzoek, een verkort medewerkersonderzoek (gericht op drie tot vijf voor de organisatie belangrijke thema’s) of een themaonderzoek (diepgaand onderzoek naar één onderwerp).

Vincent van Grinsven, directeur DUO Market Research: “Als onderzoeksbureau actief in onder andere medewerkersonderzoek hebben wij veel te maken met HR-professionals. Voor ons is het van groot belang om op de hoogte te zijn en te blijven van ontwikkelingen binnen het HR-werkveld, zowel vanuit beroepsmatige nieuwsgierigheid als om organisaties optimaal te kunnen faciliteren in medewerkersonderzoek. Wij zijn altijd gedreven om nieuwe inzichten boven tafel te krijgen. Meestal zijn deze inzichten toegespitst op organisaties van onze opdrachtgevers en zijn de resultaten een interne aangelegenheid. De samenwerking met de NVP helpt ons interessante inzichten over actuele HR-onderwerpen te verkrijgen en deze ook te kunnen delen met onze belangrijke doelgroep van HR-professionals.”

Kim Willems, bestuurslid NVP: “Wij zijn enthousiast over de samenwerking met DUO Market Research. Een partner met ervaring op het terrein van medewerkersonderzoek biedt de NVP de mogelijkheid om actuele kennis op te halen bij NVP-leden en andere HR-professionals en die vervolgens te delen met onze leden, partners, stakeholders en de media. De focus zal liggen op onderzoek over de door de NVP benoemde jaarthema’s, waarmee de NVP een nog actueler en hoogwaardiger kennisplatform kan bieden aan HR Nederland.”

Onze partners