Logo

Over Shell bedrijfsbezoek - Voor Young Professionals

Shell bedrijfsbezoek - Voor Young Professionals

20/04 2023
Terug naar overzicht
Locatie Shell
Hosts Team - Netwerk Young Professionals

Ben jij benieuwd hoe het is om onderdeel te mogen zijn van een organisatie die werkt aan een van de grootste uitdagingen op dit moment: de energietransitie?

Doelgroep Young Professionals
Labels

Ben jij benieuwd hoe het is om onderdeel te mogen zijn van een organisatie die werkt aan een van de grootste uitdagingen op dit moment: de energietransitie?

Shell is één van de grootste energiebedrijven in de wereld. Op de retailstations verkopen we benzine, motorolie, stroom, eten en drinken aan consumenten. We werken aan het opsporen, winnen en produceren van olie en gas en leveren steeds schonere energieproducten aan de scheep- en luchtvaart en de industrie. In toenemende mate investeren we in duurzame energieoplossingen zoals wind, zon en waterstof. Dit alles met meer dan 82.000 medewerkers verspreid over meer dan 70 landen. En hier zit ook een grote HR organisatie achter.

Gedurende de middag zullen we meer vertellen over hoe HR binnen Shell eruit ziet en zal er meer worden verteld over het HR trainee/graduate programma binnen de organisatie.

Het programma:

  • 15.00-15:30: inloop (inclusief aanmelden en ID-check)
  • 15.30-15:45: welkom
  • 15.45:16:00: rondleiding
  • 16.00-16:30: introductie Shell en hoe HR binnen Shell eruit ziet
  • 16.30-17:30: intervisie
  • 17.30-20:00: borrel (op externe locatie)

We gaan aan de slag met de intervisie volgens de ‘open space’ methode. Een aanpak waar jullie vragen centraal staan onder leiding van een gespreksfacilitator. Genoeg gehoord over een onderwerp? Loop dan naar een andere ‘space’ om een nieuw onderwerp te bespreken.

Aanmelden
Wil jij meer te weten komen over een multinationale organisatie die aan het veranderen is en waarbij meer dan ooit het menselijk kapitaal en de rol van HR cruciaal van belang is? Meld je dan nu aan voor dit bedrijfsbezoek!

Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 10 april.

Ps. mocht je met de auto willen komen, dan is hiervoor de mogelijkheid. Na de aanmelding zal je dichterbij de datum van het evenement een mail krijgen met extra informatie, waaronder het parkeren. Hierbij zal ook een verzoek worden gedaan om informatie te delen over je auto, zodat je parkeerplaats gereserveerd kan worden.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht

Deel via:

Onze partners