Logo

20 mei International HR-Day "HR shaping the new future"

20 mei International HR-Day "HR shaping the new future"

3 mei 2021
IHRD20 600X150px v1C.jpg.webp

Donderdag 20 mei is het International HR Day. Een EAPM*-initiatief dat de NVP 100% support.
Op deze dag zetten we het HR-vak extra op de kaart. Met waardering voor HR-Professionals en aandacht voor de relevantie van het vak.

IHRD_Logo_V_COLOUR without theme

"HR SHAPING THE NEW FUTURE"
Dat is het thema van International HR Day 2021. Daarbij kun je denken aan de rol die HR moet pakken bij het verbeteren van het werkklimaat. Een werkklimaat dat in de toekomst inclusiever, flexibeler en meer participatief moet worden; wat ten goede komt aan zowel werknemers, organisaties en aan de totale samenleving.

*European Association for People Management

NVP Podcast: Veranderen is mensenwerk
Speciaal voor vandaag hebben Mascha de Wildt, Ignitecompany/NVP-bestuurslid en Elke van Tiggelen, senior manager organisatieadvies BDO, een podcast opgenomen die helemaal in het teken staat van Veranderen. Laat je inspireren door dit gesprek dat gaat over hoe organisaties en HR verandertrajecten succesvol kunnen organiseren met aandacht voor cultuur, gedrag en soft controls.

De Podcast is ook te beluisteren in de NVP HR Community app 

 

Redefining the World of Work 
Redefinging the world of work

Redefining the World of Work: Insights and ideas from European HR leaders, where over 200 HR professionals from around Europe,  joined our team of European HR Leaders, who shared first-hand their insights and ideas on what #HRshapingthenewfuture means to them in their positions and within their respective countries. This EAPM panel event is now available to view

 

LinkedIn download afbeeldingen

IHRD 2021_Powered by NVP       IHRD20 LinkedIn 1600X900px v1C

Instagram download afbeeldingen

IHRD20 Instagram 1080X1080px v1B              IHRD20 Instagram 1080X1080px v1C

Onze partners