Logo

NVP HR Community App

NVP HR Community App

16 mei 2021
pexels-daria-shevtsova-1440722.jpg.webp

Met trots presenteren we je: de nieuwe community app van NVP. Onze app maakt jouw HR-netwerk een stuk toegankelijker en levert je extra content op die je alleen in de app vindt en hoort. We nodigen je van harte uit hem te proberen.

In de App kun je met HR-collega's bespreken wat je bezighoudt, vind je interessante artikelen, videoblogs en podcasts op thema, en kun je makkelijk de NVP academie bezoeken en de agenda bekijken met daarin de geplande sessies met bijbehorende achtergrondinformatie. Kortom: NVP in je broekzak!

Als je wilt, kun je elk moment van de dag actief zijn binnen de NVP Community.

De App is alleen voor NVP-leden beschikbaar; je kunt inloggen met de gegevens die je per e-mail hebt ontvangen.

De app kun je downloaden in de App-store en Play-store.

Deel via:

Onze partners