30/05
2017

Bedrijfsbezoek aan winnaar TLN Ondernemersprijs: Jan Krediet

Locatie

Jan Krediet
Oostermeenterand 8
8332 JZ Steenwijk

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten 

 

Eind 2013 ging Jan Krediet failliet en eind 2016 was de organisatie winnaar van de prestigieuze TLN- ondernemersprijs 2017 voor beste transportonderneming van Nederland. Is dit juist dankzij HR, of ondanks HR? 

Tijdens dit bedrijfsbezoek gaan we door het bedrijf zodat we met eigen ogen kunnen zien hoe het proces in het bedrijf zelf plaatsvindt. Klaas Slim, psycholoog en directeur/mede-eigenaar, zal uit de doeken doen hoe het bedrijf zichzelf uit het moeras omhoog getrokken heeft naar een bloeiende onderneming. Een bedrijf dat zich specialiseert in vervoer en logistieke dienstverlening van keukens en meubels over heel Europa. Bekijk het artikel uit het FD

Volgens het juryrapport is de TLN-prijs mede te danken aan de wijze waarop het HR-beleid vorm is gegeven. Voor de NVP alle reden om hier een keer op bezoek te willen.

Een boeiend programma dat voor iedere HR professional razend interessant is met genoeg mogelijkheden om onderling te netwerken.


Programma

15.00 Ontvangst
15.30 Combinatie van lezing over Jan Krediet in slechte en in goede tijden + een rondleiding door het bedrijf
17.00 Afsluiting en netwerkborrel

Deelname:
Voor NVP leden is deze bijeenkomst gratis. Niet-leden zijn ook welkom tegen een vergoeding van € 50-.

Locatie

Jan Krediet
Oostermeenterand 8
8332 JZ Steenwijk

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Kerkhoven via 06 108 794 55 of hanskerkhoven@gmail.com.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per mail (activiteiten@nvp.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, brengen wij de gemaakte kosten a € 50,- in rekening.

Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop

Onze partners