21/03
2018

Belonen 2.0, een verrassende kijk op het moderne belonen

Locatie

Oudlaen Vergaderen
Oudlaen 4
3515 GA UTRECHT

0 PE

Het denken over beloning en arbeidsvoorwaarden in Nederland verandert in hoog tempo. De moderne werknemer zoekt vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging in zijn werk en stelt misschien wel heel andere eisen aan hun beloning dan waar we tot nu toe aan gewend waren.
Dit levert genoeg vragen voor jou, als HR professional, op om eens bij stil te staan.

In deze NVP bijeenkomst gaat Jan Schuurman, vanuit zijn achtergrond als "praktijkman" en doorgewinterde beloningsexpert, in op het moderne belonen. Oftewel ‘Belonen 2.0’. Hij bespreekt aan de hand van praktijkvoorbeelden de huidige ontwikkelingen en trends en gaat daarbij in op het beloningsgebouw van de toekomst en het verkrijgen van meer dynamiek in het beloningsgebouw.

Na afloop van deze bijeenkomst weet je hoe je je kunt voorbereiden op de komende veranderingen, en welke stappen daarbij binnen jouw organisatie nodig zijn.

Programma

17.30 ontvangst met broodjes
18.00 aanvang presentatie
19.30 einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.30 einde borrel

Locatie

Oudlaen Vergaderen
Oudlaen 4
3515 GA UTRECHT

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne T. van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners