02/11
2017

Club NVP presenteert: Guus Meeuwis & Masterclass online leren

Locatie

Eindhoven

0 PE

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Inhoudelijk voorprogramma: Skillstown. Skillstown presenteert ’s middags de masterclass Optimaal presteren dankzij online leren. De wereld verandert in een steeds sneller tempo, vooral op het gebied van technologie. De exponentiële groei van digitalisering heeft een enorme impact op de wereld. Ook op het gebied van leren en ontwikkelen is er veel veranderd. Termen als Performance Support, 70:20:10, Flipping the classroom en Virtual Reality zijn het traditionele leren aan het vervangen. Skillstown laat je zien hoe dagelijkse activiteiten drastisch kunnen veranderen door innovatie, waardoor medewerkers en organisaties beter presteren.

Aansluitend geniet je van het concert van Guus Meeuwis. Guus Meeuwis heeft natuurlijk een intieme band met Eindhoven, door Groots met een zachte G in het Philips stadion. Op deze avond wordt die band nog intiemer. De grootste troubadour van Nederland geeft een intieme show in De Effenaar. Voor deze gelegenheid heeft hij de Monkey Sandwich Band weer opgetrommeld. Guus stelt een aantal nieuwe nummers, die hij schrijft voor zijn nieuwe album, aan je voor. Maar natuurlijk komen er ook hits voorbij!

Programma

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Masterclass Skillstown 
18.00 uur Smakelijke borrel en aansluitend maaltijd
20.00 uur Concert Guus Meeuwis
22.30 uur Verwacht einde

Kosten
De kosten om deel te nemen aan deze Club NVP zijn €32,50,- per NVP-lid. De normale prijs per persoon zonder NVP-lidmaatschap zijn € 82,50,- exclusief btw. Beide prijzen zijn inclusief masterclass, borrel, maaltijd en concert.

Locatie

Eindhoven

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Club NVP

Onze partners