31/05
2017

ClubNVP presenteert: Goed Werkgeverschap door Guido Heezen & Live optreden van Anouk

Locatie

Ziggodome, Amsterdam

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten


Guido Heezen, directeur van Effectory, geeft op woensdag 31 mei voor Club NVP een exclusieve masterclass over de toekomst van het HR-vak. Wat voor ontwikkelingen die het HR-vak raken, zien we? En hoe gaan de best presterende organisaties hiermee om? Laat je inspireren door de man die alles weet van bevlogen medewerkers, organisaties die de employee journey hoog op de agenda hebben staan en het succes van nieuwe manieren van (samen)werken!

Over Guido Heezen:
Guido Heezen is ondernemer, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, marktleider in klanten- en medewerkeronderzoek. Hij is de initiator van de Beste Werkgevers Awards en auteur van de boeken ‘Winnen met uw medewerkers’, ‘De kracht van Feedback’ en ‘Het verborgen potentieel van werkend Nederland’.

Heezen is een veelgevraagd spreker rondom sociale innovatie, engagement en ondernemerschap. Hij besteedt veel tijd aan het uitwerken en uitdragen van de filosofie: 'organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten, zijn organisaties die duurzaam beter presteren'. Als HR-trendwatcher is hij regelmatig aan het woord in diverse media.

Heezen adviseert een groot aantal raden van bestuur en directies op het gebied van goed werkgeverschap en ander HR-thema’s. Met zijn enthousiaste, motiverende en soms confronterende uitspraken daagt hij bestuurders, managers en anderen binnen organisaties uit om de status quo te verlaten.

En geniet daarna - samen met je vakgenoten - van het uitverkochte concert van één van Nederlands beste zangeressen: Anouk in de Ziggo Dome. 

Anouk heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Sinds 1997 bracht ze 11 succesvolle studio albums uit, ze scoorde tientallen hits en sleepte talloze awards en prijzen binnen. Nederlands grootste zangeres werd bovendien televisiepersoonlijkheid met haar rol als coach in The Voice Of Holland. Haar tiende album Queen For A Day uit, met de hit Let's Run Away Together was opnieuw goed voor de eerste plaats in de albumlijst. En 2016 was een productief jaar voor Anouk, want in oktober bracht ze alweer haar volgende album uit: Fake It Till We Die. 2017 staat in het teken van de live optredens, onder andere in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Programma

Het programma loopt van 16.00 uur tot ongeveer 22.30 uur.

Locatie

Ziggodome, Amsterdam

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.clubnvp.nl/programma/anouk.

Onze partners