19/05
2022

Driedaagse cursus Duurzame Loopbanen - via Radboud Academy

Doelgroep
0 PE

Overal om ons heen horen we geluiden over de krapper wordende arbeidsmarkt. Niet gek dat bij organisaties het thema duurzame inzetbaarheid zo hoog op de prioriteitenlijst staat. Aantrekkelijk werkgeverschap is belangrijker dan ooit. Er ontstaat daarbij steeds meer erkenning voor de noodzaak tot maatwerk in de begeleiding van loopbaanvraagstukken van professionals (idiosyncratische benadering).

Loop jij in je werk aan tegen vraagstukken rondom strategische visie op duurzame inzetbaarheid? Het bewaken van balans tussen werk en privé van werknemers in verschillende leeftijden en loopbaanstadia? Of onnodige uitstroom van getalenteerd personeel? Tijdens de driedaagse cursus Duurzame Loopbanen worden problemen en vraagstukken waar deelnemers in hun dagelijkse HR-praktijk tegenaanlopen benaderd vanuit wetenschappelijke theorie en praktische inzichten. Topwetenschappers reiken je handvatten aan voor een passend HR-beleid en bespreken de nieuwste, relevante modellen. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date en kun je direct aan de slag met de best practices, een praktische toolkit en toepasselijke interventiemogelijkheden voor de uitdagingen rondom duurzame inzetbaarheid in de eigen werkcontext.

Als NVP-lid ontvang je bij inschrijving een gratis diner en overnachting t.w.v. €150. Dit kun je aangeven in het inschrijfformulier. Dus heb je interesse? Lees dan verder en schrijf je snel in!

Lees hier meer informatie over de cursus. Of schrijf je meteen in voor de driedaagse cursus Duurzame Loopbanen via het inschrijfformulier

Onze partners