16/11
2017

High Impact Learning anno 2022: model voor de toekomst; aanpak en sturing

Locatie

Zuyd Hogeschool
Ligne 1
6131 MT Sittard

Parkeren kan in de Oda-garage of in de Ligne-garage, beiden liggen direct bij de Zuyd Hogeschool.

0 PE

 

Toe aan een andere kijk op Leren? Ben jij regisseur van jouw eigen werk en daagt zelfsturing en zelfredzaamheid je uit?
NVP Limburg organiseert i.s.m. de Opleidingsvereniging Limburg (OVL) en Zuyd Hogeschool de bijeenkomst op 16 november a.s.:

HIGH IMPACT LEARNING 2022!

Niemand twijfelt eraan dat opleiding, training en ontwikkeling een goede strategie is om de maatschappelijke ontwikkeling te versterken in de vorm van menselijk kapitaal. Als gevolg hiervan wordt steeds meer nadruk gelegd op de eis van zelfstandigheid, engagement, een kritische houding, reflectievaardigheid en probleemoplossend te werk gaan. De opleidingsagenda in Nederland wordt bovendien sterk bepaald door de drang naar verhoogde inzetbaarheid en flexibiliteit. Maar dit doel leek de voorbije decennia te ambitieus.

Prof. Dr. Filip Dochy schetst een nieuw model voor toekomstig leren en opleiden, uitgaande van de huidige knowhow over wat impact heeft als we écht willen leren. 

Over de spreker:
Prof. Dr. Filip Dochy
 (1958) studied Physical Education, Educational Psychology and Law at the Universities of Gent and Leuven (Belgium). He received his PhD in Educational Technology in 1991. He is currently professor at the Center for Research on Teacher Training and Training Methodology and at the Centre for Research on Lifelong Learning and Participation on the University of Leuven (Belgium) and he is special professor of research into Educational Innovation & Information Technology at the University of Maastricht (The Netherlands).

Programma

13.00 - 13.30 uur: Ontvangst met kop koffie/thee & vlaai
13.30 - 13.45 uur: Welkomstwoord en introductie door gastheren Dhr. Jeroen v.d. Eerden (voorzitter Opleidingsvereniging Limburg) en Dr. Jol Stoffers (Voorzitter NVP Limburg en lector van het Zuyd lectoraat Employability)
13.45 - 15.00 uur:  Voordracht door Prof. Dr. Filip Dochy met gelegenheid tot vragen stellen
15.00 - 15.15 uur:  PAUZE
15.15 - 16.15 uur: Workshop 1 'Werkplekleren' of workshop 2 'Biontica' 
16.15 - 16.30 uur: Afsluiting
16.30 - 17.00 uur: Netwerken/borrel

Locatie

Zuyd Hogeschool
Ligne 1
6131 MT Sittard

Parkeren kan in de Oda-garage of in de Ligne-garage, beiden liggen direct bij de Zuyd Hogeschool.

Meer informatie

Voor informatie over deze activiteit kun je contact opnemen met Rik Loffeld 0629524114, rik.loffeld@zuyd.nl. Voor praktische zaken over aanmeldingen/ bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met NVP, via 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl

Kosten: 
Voor NVP-leden is deelname aan de workshop gratis inclusief het boek van Filip Dochy. Deelname aan deze presentatie voor niet-leden NVP bedraagt € 40,00. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlJe kunt je ook laten vervangen door een collega. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 40,- in rekening gebracht.

Aanmelden

Ben je NVP-lid? Dan kun je je aanmelden via de aanmeldknop tot uiterlijk 10 november 2017.
Let op: de aanmeldknop is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd. Inloggen gaat eenvoudig via www.nvp-plaza.nl/login

Ben je niet lid, maar wil je wel deelnemen? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop en kies voor 'Registreren en inschrijven' als geen lid van de NVP.

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten 

Onze partners