06/11
2018

HR Café Brabant: inspireren- netwerken - ontmoeten – intervisie

Locatie

Van Ewijk Advocaten Mediators
Zuiderparkweg 280
5216 HE ‘s-Hertogenbosch

Doelgroep
0 PE

Elke 1e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking Of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Maakt niet uit. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt. Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal.

En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen. Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

De thema’s voor het najaar 2018 zijn:

  • Dinsdag 2 oktober 2018: Verschuiven maatschappelijke discussie
    Deze eerste bijeenkomst is inspirerend verlopen. De groep laveerde van positieve demotie naar 'Talent ontwikkeling is voor elke generatie'. Dit wordt het thema voor de volgende bijeenkomst.
  • Dinsdag 6 november 2018: Talentontwikkeling is leeftijdsonafhankelijk en bestemd voor alle generaties.
    Voor de tweede bijeenkomst vragen we elke deelnemer om een foto mee te nemen (op je telefoon of los, dat maakt niet uit) die voor jou te  maken heeft met het thema.
  • Dinsdag 4 december 2018: Terugblik 2018 en vooruitblik 2019: plannen en resultaten in jouw HRM-beroep.

Voor 2019 zullen we samen met de deelnemers een leuk programma bedenken. 

Wie interesse heeft om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, of heb je een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep te delen, of heb je ideeën voor deze formule,  verzoeken wij om met ondergetekenden contact op te nemen. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Programma

17.00 uur : ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15 uur: start programma
18.30 uur: einde programma en netwerken
19.00 uur: einde

Locatie

Van Ewijk Advocaten Mediators
Zuiderparkweg 280
5216 HE ‘s-Hertogenbosch

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Hans Wijnbergen en Mandy de Koning (NVP Brabant) (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@vanewijkadvocaten.nl) en Martin Geerdink (Netwerk Zelfstandigen) (06 – 478 348 09 of info@martingeerdink.nl)

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,- Leden mogen een introducé (gratis) meenemen.

Wijze van aanmelding:
Voor leden en niet leden via www.nvp-plaza.nl; ga naar de bijeenkomst in de Agenda. Onderaan de pagina vind je de Aanmeldbutton. Meld je aan als lid of niet-lid en doorloop de aanmeldprocedure. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging van inschrijving. Een week voor start van de bijeenkomst ontvang je vanuit het NVP Activiteitenbureau een bevestiging van deelname.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners