22/03
2022

HR Café Brabant: Reis langs de generaties

Locatie

Ten Advocaten, Zuiderparkweg 280,  's  Hertogenbosch

Organisator
Kring Noord-Brabant
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
2 PE

NVP Noord Brabant organiseert: Reis langs de generaties
We hebben register strateeg Martin Geerdink bereid gevonden ons mee op Reis te nemen langs de generaties: Babyboomers - Protest, X, Pragmatisch, Y, Z, Alpha ... De reis is een inspiratiebron om te komen tot een betere verbinding tussen verschillende generaties. We krijgen een inkijkje in de verschillen en overeenkomsten tussen generaties. Dat is sowieso hilarisch en heel leuk. En oog hebben voor de waarden en normen per generatie betekent oog hebben voor elkaar en elkaar zien staan en zitten, en inzicht in de stijl van leidinggeven, gekoppeld aan personeelsinstrumenten, die per generatie verschillend is. En wie weet: meer vertrouwen en inzicht leidt tot meer groei en helpt ons op te komen voor wat juist is. Samenwerken binnen een inclusief en divers team leidt ook tot meer innovatie en betere resultaten. Kortom, meer succes op team- en persoonlijk niveau. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de organisatie waarin jij werkt.

Zo ontstaat een plek waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Inleiding Martin Geerdink
Martin Geerdink pakt aan en verandert vanuit zijn bedrijf Geerdink Development (https://www.martingeerdink.nl/). Hij helpt het MKB met strategisch ondernemen. Hij maakt een grondige analyse van de onderneming en de markt waarin de betreffende ondernemer actief is. De uitkomsten vormen de basis voor een strategisch (groei)plan specifiek voor de onderneming, welke samen met de ondernemer wordt uitgevoerd.

Programma

16.30 uur - 17.00 uur:  Ontvangst met thee/kofffie

17.00 uur - 18.00 uur. Inleiding door Martin Geerdink

18.00 uur - 18.15 uur Vragenrondje en einde

18.15 uur - ca.18.30 uur Netwerken

Locatie

Ten Advocaten, Zuiderparkweg 280,  's  Hertogenbosch

Meer informatie

Doe mee met het HR Café
Elke 3e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt.

Maar ook HRM-ers die nog geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.
Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Nadere informatie is te krijgen bij Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@tenadvocaten.nl).

PS: Wie interesse heeft om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, of heb je een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep te delen, of heb je ideeën voor deze formule, verzoeken wij om met ondergetekenden contact op te nemen. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners