19/10
2021

HR Café in Brabant: hybride werken, en hoe dan ...

Locatie

New Heroes (Schouten & Nelissen), Van Heemstraweg-West 5, 5301 PA Zaltbommel

Organisator
Kring Noord-Brabant
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
2 PE

We zijn nog niet helemaal terug bij normaal, en we willen de corona-spelregels goed naleven. Een corona-toegangsbewijs is alleen verplicht voor horeca en voor (zakelijke) evenementen met veel deelnemers. We gaan ervan uit dat dit NIET het geval is voor ons HR Café. Als voortschrijdend inzicht of nieuwe maatregelen tot andere informatie leidt, zullen we dit communiceren. Het blijft ook voor ons even zoeken. 

We hebben nog geen geschikte (nieuwe) vaste locatie gevonden, maar zijn druk op zoek. Wellicht weten jullie nog een leuke locatie waar we met zijn allen terecht kunnen: laat het ons vooral even weten.Op 19 oktober zijn we gelukkig welkom bij New Heroes (Schouten en Nelissen) aan de Van Heemstraweg-West 5 te 5301 PAZaltbommel!

We plannen onze bijeenkomsten voortaan op de 3e dinsdag van de maand.

Waar gaan we met elkaar over praten

We willen beginnen met een rondje langs de velden: hoe gaat het met iedereen? En lacht de toekomst je toe of heb je hulp uit het netwerk nodig?

Een mooi thema bij dit alles is natuurlijk corona en de invloed hiervan op personeel en organisatie. Mandy is aanwezig en kan vragen beantwoorden over de juridische aspecten van hybride werken - rechten en plichten van de Ondernemingsraad – Arboregels thuis en op kantoor en het nut van de thuiswerkovereenkomst etc. En over vaccinatieperikelen. Wellicht heb jij hierover sowieso nog vragen, of heb je op voorhand vragen die je graag tijdens het de bijeenkomst beantwoord zou willen zien: laat het ons weten: mdekoning@tenadvocaten.nl

Tenslotte moeten we samen het programma voor de aankomende periode  vaststellen. Als je een leuk thema weet, een goede inleider/spreker kent of je wil zelf een bijeenkomst leiden: Laat het weten en geef het dinsdag 19 oktober aan. En vergeet voorstellen voor een locatie niet! Je mag ons ook mailen op bovenstaand e-mailadres.

Afsluitend zijn we op zoek naar collega’s die ons ‘bestuur’  wil versterken en met ons wil meedenken over het organiseren van het HR-Café en over de NVP. Het is heel gezellig en je bent van harte welkom!

Enne, we serveren een lekker broodje / hapje, maar geen avondvullende maaltijd.

Programma

Programma
16:45 uur Inloop
17.00 uur Thema
19.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie

New Heroes (Schouten & Nelissen), Van Heemstraweg-West 5, 5301 PA Zaltbommel

Meer informatie

Nadere informatie is te krijgen bij Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@tenadvocaten.nl).

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen € 19,50 exclusief btw.

Wijze van aanmelding
Voor leden en niet leden via www.nvp-hrnetwerk.nl kies 'verder' en vervolgens 'agenda', 'overzicht'. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. of aan mdekoning@tenadvocaten.nl.

Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners