15/02
2022

HR Café in Brabant: 'Jaar van de Tijger' wandeling

Locatie

Verzamelen bij kantoor Ten Advocaten
Zuiderparkweg 280
’s-Hertogenbosch

Parkeren: bij of vlakbij het kantoor van Ten Advocaten

Organisator
Kring Noord-Brabant
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

NVP Noord Brabant organiseert: het ‘Jaar van de Tijger’ wandeling
Te laat om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen volgens de westerse maatstaven. Maarrrr… op tijd om het Chinees nieuwjaar in te luiden en elkaar alsnog een gelukkig Jaar van de Tijger toe te wensen! 


Zomaar een voorspelling voor het ‘Jaar van de Tijger’
.....De ontwikkelingen van 2021 zetten zich ook in 2022 voort. Op financieel gebied zal het een en ander veranderen in positieve zin, ook op het gebied van uw carrière valt dit binnen de verwachtingen. Uw liefdesleven en vriendschappen zullen meer aandacht nodig hebben in 2022.....

De wandeling
In 2022 gaan we dan meer aandacht hebben voor onze ‘HR (NVP) vrienden’, precies zoals in de voorspelling.  We trappen af met een wandeling. Wij zijn heeeeel benieuwd wat jou HR plannen zijn voor 2022! Het lijkt ons leuk om de 2022 HR plannen met elkaar te delen tijdens een lekkere wandeling door Het Bossche Broek.

Netwerken
Zoals gebruikelijk: na afloop netwerken, dit keer buiten (Corona maatregelen) met Glühwein, warme chocomel en wat lekkers.

 

Doe mee met het HR Café
Elke 3e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt.

Maar ook HRM-ers die nog geen lid zijn van de NVP zijn van harte welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

Programma

Verzamelen vanaf 15.45 uur – 16.00 uur. Een en ander geheel volgens de dan geldende Corona maatregelen
Start wandeling 16.00 uur
Netwerken en bijkletsen met Glühwein, warme choco en versnaperingen van 17.30 uur – 18.00 uur

Slecht weer
Bij te slecht weer annuleren we de bijeenkomst!

Locatie

Verzamelen bij kantoor Ten Advocaten
Zuiderparkweg 280
’s-Hertogenbosch

Parkeren: bij of vlakbij het kantoor van Ten Advocaten

Meer informatie

Enthousiast, maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Mandy de Koning via 06 – 27 03 52 61 of mdekoning@tenadvocaten.nl

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,--. Leden mogen gratis één introducé meenemen.

Ja, ik doe mee en meld me aan......
Dat kan eenvoudig voor leden en niet leden via de knop 'Ik doe mee' bovenaan deze uitnodiging. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving. 

PS. Heb je interesse om met ons een bijeenkomst te organiseren of te begeleiden? Heb je een specifieke deskundigheid of ervaring die waardevol zijn om met de groep te delen? Of heb je ideeën voor deze formule? We horen het graag!  Neem contact met ons op. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je deelname.
Ben je bij nader inzien toch niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of aan mdekoning@tenadvocaten.nl . Als je je opgeeft, niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners