03/03
2020

HR Café in Brabant: Slimmer schrijven door HR, door gastspreker Anneke Laverman

Locatie

New Heroes, Bruistensingel 650, 5232 AJ ’s-Hertogenbosch

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

Thema: Slimmer schrijven door HR
We schrijven wat af op HR: brieven, e-mails, rapporten, adviesstukken, opleidingsplannen, blogs etc. etc. En toch vinden we het vaak lastig. Schrijven is als koken, zegt Anneke. Hoe dan?!?

Wil je het antwoord weten, dan ben je van harte welkom op een korte schrijfreis. We reizen door het schrijfproces en maken een uitstapje naar vrij schrijven. Ook maken we een piramidetrip naar de opbouw van tekst. Dat heet piramideschrijven en vanzelf wordt duidelijk wat dat precies is. Tijdens deze interactieve avond doen we zelfs iets met timemanagement van schrijven. Het resultaat: schrijven wordt alleen maar leuker 

Over Anneke Laverman
Schrijftrainer en coach voor vakidioten, gespecialiseerd in online tekst maar is ook copywriter, schriiver van artikelen en een boek, eigenlijk alles met taal. Schrijven is zeg maar ‘haar ding’. Neem eens een kijkje op www.puntann.nl als je meer over Anneke te weten wil komen. 

Doe mee met het HR Café
Elke 1e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en gevendaar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Maakt niet uit. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt.

Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld. 

Wie interesse heeft om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, of heb je een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep te delen, of heb je ideeën voor deze formule, verzoeken wij om met ondergetekenden contact op te nemen. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Programma

17.00 uur: ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15 uur: start programma
18.30 uur: einde programma en netwerken
19.00 uur: einde

Locatie

New Heroes, Bruistensingel 650, 5232 AJ ’s-Hertogenbosch

Meer informatie

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,-. Leden mogen kosteloos een introducé meenemen.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners