25/01
2018

Innovatief HR in snel veranderende organisaties

Locatie

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

Doelgroep
0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten


 

 

Hoe blijf je als organisatie relevant in de snel veranderende wereld van nu? Door alert te anticiperen en reageren. HR speelt daarin een cruciale rol. Laat u 25 januari bijpraten over de laatste HR innovaties bij de KNVB in Zeist. 

Olympisch Kampioen Peter Blangé over innovatie bij de KNVB
Olympisch Kampioen volleybal Peter Blangé opent het event met een inspirerend verhaal. Hoe zorgt hij als Prestatie & Innovatiemanager bij de KNVB voor innovatie in een conservatieve omgeving als de voetballerij? U krijgt inzicht in de succesfactoren achter verandering en innovatie. Klik hier om naar de video van Peter Blangé te gaan. 

Programma met interactieve workshops
Sprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschappelijke wereld geven in 6 interactieve workshops inzichten over het stimuleren van innovatie en innovatieve HR instrumenten waarmee u direct aan de slag kunt in uw eigen organisatie. U kunt deelnemen aan 2 workshops. Klik hier voor meer informatie over de workshops. 

Programma

9.00      Ontvangst 
9.30      Opening door Ton Dijkzeul, directeur a.i.
9.45      Start programma met lezing Peter Blangé                    
             - korte pauze -
11.00    Workshops ronde 1
             - lunch -
12.40    Workshops ronde 2
13.30    Afsluiting

Deelnemen
Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. We hopen je een volgende keer te mogen verwelkomen tijdens een NVP bijeenkomst!

Locatie

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

Meer informatie

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen en dergelijke kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 030-6009070, e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners