07/07
2022

Masterclass Amplitie

Locatie

Nader te bepalen, omgeving Nijkerk - Amersfoort

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Young Professionals, Professionals, Seniors
0 PE

“Als werkgever ben je niet verantwoordelijk voor het geluk van je medewerkers, wel voor hun welzijn en het creëren van de best mogelijke werkcondities”

NVP biedt je graag de gelegenheid om nader kennis te maken met de methode Amplitie. In samenwerking met TalentCollege bieden we je namelijk de 'Amplitie Masterclass' aan die voor jou als NVP-lid kosteloos te volgen is. In juni ontvangen alle NVP-leden bovendien de whitepaper Amplitie.  

Deze masterclass biedt een praktijkgerichte introductie in de amplitieve denk – en werkwijze. Je ontdekt waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en hoe amplitie onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties. Dit met het doel om jou als HR professional een vernieuwde kijk op werk, kennis en inspiratie te geven. Om vervolgens met deze nieuwe input binnen jouw organisatie de stap te maken naar een mensgerichte bedrijfscultuur waar mensen graag komen en blijven werken. Kortom de basis van goed werkgeverschap.

Na deze masterclass heb je inzicht in:

  •         De veranderende rol van arbeid in de huidige tijdsgeest
  •         Het nut, de noodzaak en de achtergrond van amplitie
  •         De 4 pijlers van goed werkgeverschap (amplitiemodel)
  •         De kracht van de amplitieve veranderfilosofie
  •         De 9 succesfactoren van werken aan amplitie
  •         Voorbeelden van amplitieve interventies in de praktijk
  •         De eerstvolgende stap naar amplitie binnen jouw organisatie 

 

Programma

 

9.30 uurWelkom en introductie in Amplitie
10.30 uurFilosofie en verandermethode
11.30 uurAmplitiemodel en interventies
12.30 - 13.30 uurLunchpauze en netwerken
13.30 uurWerken aan amplitie in de praktijk
14.15 uurAfsluiting
Locatie

Nader te bepalen, omgeving Nijkerk - Amersfoort

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met NVP Activiteiten, tel. 033 247 3481, e-mail activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Heb je interesse om deze Masterclass te volgen? Wacht niet te lang met inschrijven, want er zijn slechts 12 plekken beschikbaar! Claim daarom nu je ticket via de aanmeldbutton: Ik doe mee 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten 

Kosten
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 150,00. Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende NVP-bijeenkomst hebt meegemaakt en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Beeldmateriaal evenement

Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 100,- in rekening gebracht.

Onze partners