11/09
2018

Masterclass: De cruciale rol van HR in de transitie naar een wendbare organisatie

Locatie

Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 36-A
5611 GK Eindhoven

0 PE

Om als organisatie toekomstbestendig te zijn, is het van belang om succesvol in te spelen op de continue veranderingen in de markt en bij klanten. Dit vraagt om een lerende en wendbare organisatie. Hoe kun jij als HR professional de koplopersrol pakken en jouw organisatie succesvol begeleiden in dit transitieproces?

Waarom 70% van de veranderpogingen mislukt…..
Nog te vaak wordt gedacht dat de omslag naar een lerende en wendbare organisatie wordt gemaakt door aan de ‘structuurkant’ van organisatieontwikkeling te werken. Bijvoorbeeld door nieuwe organogrammen vanuit de zelforganisatie gedachte te implementeren, of door te starten met nieuwe werkprocessen zoals Scrum en Kanban.

Echter, een duurzame organisatieverandering vraagt om een systeembenadering in zowel de structuurkant evenals de cultuur & gedragskant. Oftewel, het gaat om de combinatie van de bovenstroom en de onderstroom.

Tijdens deze Masterclass leer je:
- Hoe je vanuit HR de koploper rol pakt in de transitie naar een wendbare organisatie;
- Hoe je ervoor zorgt dat de verandering in jouw organisatie écht slaagt
(zowel in structuur als cultuur);
- Welke stappen je morgen al kunt zetten om de transitie in jouw organisatie te faciliteren.

Deze masterclass wordt verzorgd door Marielle van den Broek, Organisatie- & Teamontwikkeling Consultant bij Van den Broek & Partners.

Over Mariëlle van den Broek
De achtergrond van Mariëlle ligt in zowel economie - de bedrijfsmatige kant van organisatieontwikkeling - als organisatiesociologie - de mens kant van organisatieontwikkeling. Het snijvlak van deze twee werelden, oftewel het benutten van talent om zo tot betere (organisatie)prestaties te komen, dat is waar haar passie ligt en waar ze ruim 10 jaar ervaring in heeft in zowel profit als non-profit organisaties. 

Programma

15.30 uur - 16.00 uur inloop
16.00 uur - 18.00 uur 1e deel bijeenkomst
18.00 uur - 18.30 uur pauze met een broodmaaltijd
18.30 uur - 20.00 uur 2e deel bijeenkomst

Locatie

Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 36-A
5611 GK Eindhoven

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE punten

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners