18/01
2018

Nieuwjaarsborrel

Locatie

Van Ewijk en mediators
Zuiderparkweg 280
5216 HE 's-Hertogenbosch

0 PE

Het bestuur van NVP Noord-Brabant

     Yvonne Arts
        Mariejella van Dommelen
            Karin Faase
                Peter Gelens
                        Mandy de Koning
                            Eefje Opbroek
                                Hans Wijnbergen

wenst alle leden en hun dierbaren mooie en gezellige feestdagen, een knallend Oudjaar en veel gezondheid en werkplezier in 2018

Wij hopen je op één van onze inspirerende bijeenkomsten in 2018 te mogen begroeten.

Komend jaar staat er weer veel op stapel en naast de bijeenkomsten die in het jaarprogramma zijn opgenomen, worden ook samenwerkingsverbanden gezocht met de Hogescholen, Universiteiten, De Nieuwe Arbeid en BZW, waaruit ongetwijfeld mooie bijeenkomsten zullen voortvloeien.

Om het jaar in goede samenwerking te beginnen nodigen wij je uit voor een heuse Nieuwjaarsborrel. Graag nemen we je bij deze gelegenheid mee naar de NVP thema's voor 2018:

  • HR Tech
  • People (#People 3.0)
  • Organisatie ontwikkeling in de vuca wereld
  • Future of work (Robotisering).

En vragen we om jouw ideëen naast onze ideëen te leggen, om samen een interessant jaarprogramma neer te zetten. We hebben daarnaast plannen voor intervisie en voor een 2-maandelijkse netwerk-bijeenkomst.

Programma

Start: 17.00 uur
Einde: 19.00 uur

Locatie

Van Ewijk en mediators
Zuiderparkweg 280
5216 HE 's-Hertogenbosch

Meer informatie

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Ben je geen NVP-lid, dan is de entree € 50. Leden mogen één keer per jaar gratis een introducé meenemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mandy de Koning (mdekoning@vanewijkadvocaten.nl 06-27035261 of Hans Wijnbergen piramide@home.nl 065393 8242).

Annuleringsregeling

Indien je je hebt opgegeven en onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot een week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden via een e-mail aan: activiteiten@nvp-plaza.nl. Indien je niet komt en je je niet tijdig hebt afgemeld, wordt € 50,00 in rekening gebracht. Wel kun je je door een ander laten vervangen. Dit kan alleen indien je in jouw afmeldingsmail de naam van jouw vervanger vermeldt en deze vervanger zich uiterlijk 24 uur voor de bijeenkomst via de website van de NVP aanmeldt.

Onze partners