22/03
2022

NVP Online Kennissessie - Organisatie performance: "Op voorsprong door digitalisering". Deel 2: Best practice en de rol van HR

Locatie

ONLINE

Organisator
NVP Activiteitenbureau i.s.m. NVP Programmaraad & Rabobank HR
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
1 PE

Op 3 februari vertelde Hans van der Spek, Manager kenniscentrum HCM, Berenschot, alles wat je moet weten over Organisatie Performance. Van der Spek nam ons daarvoor mee langs de meest impactvolle trends uit 2021 en blikte alvast vooruit op de te verwachten resultaten in het “Strategie en het HR Trendonderzoek 2022”. Deze eerste sessie gaf een volledig beeld van de actuele HR-topics in relatie tot Organisatie Performance. Terugkijken kan voor alle NVP leden via de NVP Academie.

Als belangrijkste trend kwam naar voren “Robotisering en Digitalisering”. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat 84% van HRM erkent dat “Digitalisering” belangrijk is, maar er nog niet veel mee doet; 16 % heeft dit wel opgepakt.
Vandaar dat wij ons in deze tweede sessie graag willen richten op een organisatie die dit wel al opgepakt heeft en kijken we vooral ook naar de rol van HR daarin.

DEEL 2: Rabobank HR over digitalisering bij de bank, bij HR en de rol van HR.
             
Robert Rombeek van Rabobank vertelt hoe Rabobank HR door zelf te digitaliseren de Rabobank ondersteunt in haar verdere digitalisering.
Investeren in digitalisering en simplificatie van producten en processen is voor Rabobank belangrijk in een tijd van veranderende klantwensen, sterkere regulering en grotere concurrentie. HR kan hierbij helpen door te focussen op de meer traditionele invulling van haar rol: (strategische) werving & selectie en bij- en omscholing. Tegelijk kan HR hieraan bijdragen door haar eigen dienstverlening te digitaliseren en versimpelen. In deze kennissessie zal Robert Rombeek vooral ingaan op laatstgenoemde. Welk pad bewandelt Rabobank HR in de verdere digitalisering en simplificatie van haar eigen producten en medewerker reizen?

Robert Rombeek is binnen Rabobank HR verantwoordelijk voor het aanjagen van de digitalisering en simplificatie van medewerker reizen en producten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Workday platform, data management en de Nederlandse salarisadministratie. Robert is ruim 15 jaar werkzaam binnen Rabobank en brengt ervaring mee vanuit Finance, Control, Business Intelligence en IT die HR helpen bij het verder digitaliseren en versimpelen. Robert is lid van het MT HR en rapporteert aan Janine Vos, de CHRO van Rabobank.

Programma

15:50 digitale inloop en welkom
16:00 interactieve presentatie "Voorsprong door digitalisering en rol van HR bij de Rabobank"
16:45 vragen en verdieping
17:00 einde programma

Locatie

ONLINE

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met het NVP Activeiteitenbureau:
tel. 033 247 34 81
Email: activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners