28/10
2021

ONLINE - Back to Work / Recht op Onbereikbaarheid

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, C-Level, Young Professionals, Seniors
1 PE

Back to work
In de afgelopen 1,5 jaar heeft thuiswerken een enorme vlucht genomen. Inmiddels lijkt wel duidelijk dat, ook wanneer we ‘het nieuwe normaal’ hebben bereikt, thuiswerken een structureel onderdeel van veel organisaties zal blijven. Dat roept een aantal vragen op:

  • Kunnen werknemers thuiswerken afdwingen?
  • Kunnen ze daartoe worden verplicht?
  • Welke arbo-verplichtingen heeft de werkgever? 

Tijdens een interactief seminar zullen Myrthe S.J. Steenhuis en Carolien Brederije van Valegis Advocaten hier met u over van gedachten wisselen. Daarbij zal tevens het wetsvoorstel recht op onbereikbaarheid aan de orde komen

Carolien Brederije Partner/Advocaat, spreker 
Carolien Brederije is partner/advocaat bij Valegis Advocaten. Zij is sinds 1996 advocaat. Sinds 2009 is zij als partner verbonden aan Valegis Advocaten. Carolien adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen uit allerlei sectoren op het gebied van het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Ook staat zij op deze gebieden met regelmaat particulieren (waaronder statutair bestuurders) bij. Carolien is actief in diverse netwerken, in binnen- en buitenland, waaronder netwerken van vrouwelijke ondernemers. Carolien doceert geregeld op het gebied van arbeidsrecht en zij is ook bestuurlijk actief.

Myrthe S.J. Steenhuis Senior Associate, spreker 
Myrthe Steenhuis is advocaat bij Valegis Advocaten. Zij is sinds 1998 advocaat. Sinds 2020 is zij als senior associate verbonden aan Valegis Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en franchiserecht. Myrthe heeft zich in het bijzonder toegelegd op het adviseren, procederen en onderhandelen over alle issues die met het arbeidsrecht verbonden zijn, daarbij staat zij een zogeheten preventieve aanpak voor en vervult zij de rol van trusted advisor voor haar cliënten. Myrthe geeft daarnaast graag en met grote regelmaat seminars en workshops.

Programma

15.30 ontvangst
17.00 einde

Meer informatie

Marjan van Hunnik, marjanvanhunnik@icloud.com, tel 06 10 43 10 10.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners