15/09
2020

ONLINE - De herziening van het pensioenstelsel, wat betekent dit voor de werkgever én de werknemer?

Locatie

Online via de NVP Academie, meld je aan door middel van de aanmeldknop onderaan deze pagina en log om het webinar te bekijken in op www.academieportal.nl/nvp.

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Werkgeversorganisaties, vakbonden en het kabinet kwamen deze zomer tot een historisch akkoord voor een totale herziening van het pensioenstelsel. Een herziening die het stelsel weer draagvlak geeft onder jongeren en zorgt dat pensioenen bestand worden tegen de structureel lage rente en de toenemende levensverwachting.

In de praktijk rezen vele vragen; de Minister van SZW beantwoordde er onlangs 210 ineen kamerdebat.
Op 15 september vanaf 13.00 uur verzorgt de NVP een webinar voor haar leden over dit akkoord. Daarbij wordt uiteraard ingegaan op het Pensioenakkoord, maar ook heel concreet wat het voor de werkgever betekent en welke actie werkgevers de komende jaren zullen moeten ondernemen. Sprekers zijn mr. Suzanne Bos en mr. Wim Thijssen van AKD Advocaten. Zij zijn werkzaam in de praktijk Arbeid & Pensioen van AKD.

Programma

13.00 uur Start van het webinar in de NVP Academie
14.00 uur Einde webinar

Locatie

Online via de NVP Academie, meld je aan door middel van de aanmeldknop onderaan deze pagina en log om het webinar te bekijken in op www.academieportal.nl/nvp.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Deelname voor dit webinar is kosteloos voor NVP-leden. 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners