22/04
2021

ONLINE - Eerste hulp bij vacatureteksten

Locatie

Dit webinar wordt gestreamd via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het webinar toe de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Organisator
Kring Midden Nederland
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

Vind je het lastig om een onderscheidende vacaturetekst te schrijven? Kost het schrijven van vacatureteksten te veel tijd? Weet je niet hoe je de doelgroep in beweging krijgt? Tijdens deze interactieve bijeenkomst schiet Nicol Tadema, specialist arbeidsmarktcommunicatie, te hulp. Met praktische tips die direct toepasbaar zijn in de eerstvolgende vacaturetekst die wordt geschreven verleent zij ‘Eerste Hulp bij Vacatureteksten’.

Tijdens deze sessie krijg jij als deelnemer:

  • Inzicht in werking en waarde van de vacaturetekst.
  • Direct toepasbare tips voor het schrijven van vacatureteksten.
  • Inzicht in hoe je aantrekkelijke én onderscheidende vacatureteksten schrijft voor de juiste doelgroep.
  • Tips en tricks hoe je de kwaliteit van de sollicitant (preselectie) beïnvloedt.

Over de spreker
Nicol Tadema is founder en algemeen directeur van Voor Tekst. Dit tekstbureau focust zich als enige in Nederland voor de volle 100% op teksten binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarnaast is zij de auteur van Werven met Woorden, het boek over het schrijven van vacatureteksten. Op eigen titel is Nicol spreker, trainer en adviseur als het gaat om teksten en neuromarketing. Last but not least is zij de trotse co-founder van én energieke expert ‘Wervende teksten’ op het kennisplatform voor recruitment, Kiqit.

Nicol noemt zichzelf een geluksvogel. Zij doet namelijk dat waar ze blij van wordt: adviseren, spreken en content creëren. Ze weegt haar woorden af en zet tekst in als beïnvloedingswapen. Ze spreekt vanuit haar hart en steekt haar enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Het bundelen van krachten en buiten de lijntjes kleuren geeft haar energie.

Programma

16.00 uur: Start interactieve sessie
17.00 uur: Vragen en afronding 

Locatie

Dit webinar wordt gestreamd via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het webinar toe de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Meer informatie

Voor inlichtingen over het programma kun je terecht bij Juliëtte Reinders via juliette.f.reinders@gmail.com. 

Kosten
Deelname aan dit webinar is voor NVP-leden kosteloos, niet-leden betalen € 19,50 exclusief btw. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners