20/05
2020

ONLINE - Finale Mei HR-digitaliseringsmaand 'Van Digitaal naar Mensentaal'

Locatie

Webinar

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Seniors, Young Professionals, Professionals
2 PE

Mei HR-digitaliseringsmaand. Op 20 mei de finale van de Mei HR-digitaliseringsmaand. Alle informatie uit de online seminars over HR-digitalisering komen vandaag samen. Neem deel aan aan twee sterk inhoudelijke live webinars met keynotes Marie Claire Aarts en Mascha de Wildt. 


Wil jij weten hoe technologie de functie van HR efficiënter maakt?
De enorm groeiende ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën hebben grote impact op de wijze waarop HR functioneert binnen de organisatie. 

Wat kun je verwachten? 

  • Keynote spreker Marie Claire Aarts - Handige tools maken werken op afstand mogelijk. We kunnen gratis beeldbellen met Zoom of via Teamviewer op de computer van de werknemer meekijken. Ineens maken we er allemaal massaal gebruik van, terwijl we eigenlijk al jarenlang weten dat we daarmee de privacy van de werknemers en de security van het bedrijf op het spel zetten. Die handige tools stellen werkgevers ook in staat om werknemers meer in de gaten te houden. Van hartslag tot stemverheffing, alles kan worden gemeten. Voor werknemers is het meestal geen keuze om daar wel of niet aan mee te doen. Dit roept daarom een aantal ethische en juridische vragen op. Wat we moeten beslissen is: hoe ver willen we gaan met surveillance van onze werknemers? Marie-Claire Aarts plaatst deze ontwikkelingen in een juridische context en legt uit waar u op moet letten als u zelf soortgelijke plannen hebt.
    Marie-Claire woonde jarenlang in Azië en won verschillende innovatieprijzen op het snijvlak van strategie, technologie en recht. Momenteel werkt ze aan een boek over de impact van technologie en hoe we de vergaande macht van de techreuzen kunnen inperken.

  • Keynote spreker Mascha de Wildt - heeft ruime ervaring in het leiden van digitale transformaties en de onderwerpen die hierbij spelen. Haar HR achtergrond en lijnmanagement ervaring geven haar een uniek perspectief op transformatie in digitale context en de impact op de hedendaagse HR vraagstukken.  Haar bedrijf IgniteCompany heeft zich gespecialiseerd in ondersteuning van HR teams bij oplossen van digitale organisatievraagstukken. Mascha neemt je mee in digitalisering en de impact in organisaties! Wat is de impact op mensen, structuren en bovenal leiderschap. Digitaal in mensentaal: in jouw taal. Want los van alle technology, data en nieuwe kanalen zijn thema’s als verbondenheid, skillsets en organisatie-evolutie cruciale vraagstukken. Wat betekent dat voor HR in een digitale context en de waarde die je kan toevoegen in de organisatie? Hoe kan jij impact maken en wat vraagt dit van jou als mens en als HR organisatie?

In de weken voorafgaand aan deze finale heb je de gelegenheid om online seminars te volgen die de Tech en Touch kant van digitalisering belichten. Kijk hiervoor in de NVP agenda en meld je aan. 

Programma
  
10:00 – 10:45De werkplek onder surveillance
 Marie Claire Aarts, Urban Popup
  
11:00 – 11:45Het vraagstuk waar leiders van morgen voor staan
 Mascha de Wildt,  IgniteCompany
  
Locatie

Webinar

Meer informatie

Voor leden van het NVP-netwerk is deelname aan het jaarcongres kosteloos. 

Het NVP Jaarcongres 'Van Digitaal naar Mensentaal' wordt mede mogelijk gemaakt door:

    
        

 

 

Annuleringsregeling

Onze partners