02/03
2021

ONLINE - Generatiepact modellen en verzuimbesparing

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-Brabant
Doelgroep
Seniors, Professionals, Young Professionals, C-Level
1 PE

Tijdens het digitale HR Café op dinsdag 2 maart 2021 vertelt pensioen/verzuimlekkage-specialist Paul van der Heide, verbonden aan de Pensioenbalie van Hermans & Partners (Pensioen en verzuimlekkage) over Generatiepact modellen en verzuimbesparing. Er zijn inmiddels heel wat CAO’s die een Generatiepact kennen. Het Generatiepact zorgt er doorgaans voor dat ouderen in de branche van die CAO ook de gelegenheid krijgen om minder te werken en gezond hun pensioen te halen en tegelijkertijd dat jongeren de kans krijgen om in een vaste baan in te stromen. Mandy de Koning van TEN Advocaten zal de arbeidsrechtelijke aspecten belichten en de vragen van deelnemers over dit onderwerp samen met Paul beantwoorden.

Generatiepact modellen worden vaak onbenut omdat werknemers te weinig informatie ontvangen over de voordelen. Door een goede financiële planning met de werknemer te maken stijgt de deelnamegraad enorm. Naast financiële voordelen voor de werknemer, levert het gebruikmaken van generatiepact modellen ook aanzienlijke besparingen voor werkgevers op. Tijdens deze digitale bijeenkomst laten we jullie zien hoe dit eenvoudig in te zetten is.

Tijdens de bijeenkomst van 6 april zullen beiden stilstaan bij het Pensioen Akkoord 2022.

Programma

17.00 uur Digitale inloop en opening
17.15 uur Inleiding door Paul van der Heide en Mandy de Koning
18.15 uur Einde bijeenkomst en digitaal netwerken

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Nadere informatie is te krijgen bij Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@tenadvocaten.nl).

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen € 19,50 exclusief btw. 

 

Annuleringsregeling

Indien je je hebt opgegeven en onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot 48 uur voor de bijeenkomst kosteloos afmelden via een e-mail aan: activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of aan mdekoning@tenadvocaten.nl.

Indien je niet komt en je je niet tijdig hebt afgemeld, wordt € 15,- exclusief btw in rekening gebracht. Wel kun je je door een ander laten vervangen. Dit kan alleen indien je in jouw afmeldingsmail de naam van jouw vervanger vermeldt en deze vervanger zich uiterlijk 24 uur voor de bijeenkomst via de website van de NVP aanmeldt.

 

Onze partners