07/12
2021

ONLINE - Hoe krijg je jouw organisatie (weer) vitaal?

Locatie

Online, via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het online event de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
1 PE

Inspiratiesessie: Hoe krijg je jouw (weer) organisatie vitaal?
Na 1½ jaar werken in aangepaste omstandigheden, waarbij gezond zijn of blijven een lastige opgave was, heb je als HR professional voor 2022 een mooie uitdaging. Hoe krijg (of houd) je jouw organisatie vitaal? Misschien denk je daarbij aan de fruitmand in de kantine en het promoten van de Ommetjes-app. Prima om mee te beginnen. Maar voor échte vitaliteit moet je aan meer knoppen draaien.

Hoe belangrijk is vitaliteit? Een organisatie moet wendbaar zijn om de juiste resultaten te behalen in een omgeving en context die in verandering is en blijft. Hiervoor zijn vitale medewerkers en leiders nodig. Die meebewegen en blijvend bijdragen aan de ambitie van de organisatie. Investeren in vitaliteit leidt tot meer creativiteit en innovatie, een hogere productiviteit en daarmee een hoger rendement. 

In 1½ uur neemt Vitaloog® Winanda Hordijk van Vitalidee je mee door de onderwerpen die jou helpen een vitale organisatie te creëren. En…je kunt de ander niet verder brengen dan je zelf bent. Dus er is ook aandacht voor jouw eigen vitaliteit. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen en interactie. 

Na dit webinar weet je:

  • Hoe je vanuit de vitalogische uitgangspunten vitaliteit op de werkvloer organiseert en creëert.
  • Welke HR-middelen en maatregelen je kunt inzetten voor een vitale organisatie. 
  • Hoe vitaliteit bijdraagt aan meer werkgeluk.
  • Aan welke knoppen jij kunt draaien voor jouw eigen vitaliteit.  

Over Winanda Hordijk 
Als HR-professional en Vitaloog focust Winanda Hordijk zich op de kansen om een vitale en wendbare organisatie te stimuleren en creëren. Ze gaat tesamen met de opdrachtgever concreet en energiek aan de slag om het beleid, de middelen, de communicatie en de processen te verbeteren. Voor een vitale organisatie met vitale leiders en medewerkers, die duurzaam inzetbaar zijn. Winanda heeft een achtergrond  als lijnmanager en manager P&O in de commerciële (retail) en de maatschappelijke sector (woningcorporaties).

Deze inspiratiesessie is vooral interessant voor HR-professionals die beleid voor gezondheid, vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid ontwikkelen en implementeren binnen hun organisatie. 

Programma

15.15 uur Digitale inloop
15.30 uur Start webinar
17.00 uur Einde webinar

Locatie

Online, via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het online event de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jolanda Alkemade (jolanda.alkemade@hotmail.com / 06-28782663) of René Jillissen (renejillissen@gmail.com / 06-38440546). Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Voor NVP-leden is deze Masterclass kosteloos. Niet-leden betalen € 19,50 (exclusief BTW). Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende masterclass hebt gevolgd en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners