12/05
2022

ONLINE - HR-C@fé Special: nieuwe wet 'Implementatie transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden'

Locatie

Online

Organisator
Kring Holland i.s.m. TK Advocaten
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

Wetswijziging per 1 augustus 2022 in aantocht: Voorkom nietige bedingen in de arbeidsovereenkomst

Op 1 augustus 2022 zal de “Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden” in werking treden. Deze wet brengt een aantal belangrijke gevolgen mee voor werkgevers en werknemers, waardoor veel (model) arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen aangepast moeten worden. Tijdens deze speciale aflevering van het HR C@fe Online gaan Jeffrey Kenens en Maaike Koot, beiden advocaat arbeidsrecht, op hoofdlijnen in op de gevolgen van deze wet voor onder andere het studiekostenbeding, nevenactiviteitenbeding en de oproepbepalingen.

Zorg dat je op de hoogte blijft van de juridische onderwerpen binnen jouw vakgebied

TK Advocaten organiseert iedere eerste donderdag van de maand van 09.00 uur tot 09.30 uur het online HR-C@fé. Het HR C@fé kenmerkt zich als: to the point, relevant voor de praktijk en onderscheidend.

Let op: afwijkende inschrijving: zie onder.

 

 

 

Programma

HR-C@fé Special: Nieuwe wet 'Implementatie transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden'

Een korte, informatieve update van actuele, juridische ontwikkelingen bedoeld voor HR directeuren, HR Adviseurs, accountants en adviseurs. Topics waarover je in een half uur wordt bijgepraat komen uit recente arbeidsjuridische uitspraken.

9.00 u  Start van de sessie

9.30 u  Einde van de sessie

Locatie

Online

Meer informatie

Aanmelden is alleen mogelijk via website van TK Advocaten, niet via de NVP website. Klik HIER om naar de website van TK Advocaten te gaan en je aan te melden, of kopieer deze link: https://www.tk.nl/evenementen/hr-cafe-12-mei-2022/

Je ontvangt een e-mail van TK Advocaten met een bevestiging en de link naar de online sessie.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners