28/05
2020

ONLINE - HRDD: “De Wereld Leert Door”, met Ger Driesen van aNewSpring en Helma van den Berg van Let’s Learn!

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Kring Holland gaat, ook tijdens de corona crisis, door met het adresseren en uitdiepen van een aantal centrale HR thema’s, al dan niet normaal of richting het nieuwe normaal. Onder het motto van HRDD / “HR draait door” starten we met “Leren & Ontwikkelen”. In juni en na de zomer gaan we door met “Recruitment”, “Strategische Personeelsplanning”, “Werkgeluk & Betrokkenheid”, e.d. Steeds met een positieve mindset en de nadruk op kansen en mogelijkheden anno nu én straks na corona.

De Wereld Leert Door, ook nu en na 2020! 

Als reactie op de crisis is er door veel mensen online leren omarmd. Dat is een goede ontwikkeling voor al die mensen die al lang geloofden in online leren, maar in hun organisatie tegen weerstand aan liepen.  In de afgelopen weken was er geen keuze meer. Wilde je blijven leren, dan moest dat online. Maar wat betekent dat voor de periode na deze crisis?

Ger Driesen en Helma van den Berg delen hun beeld van de toekomst van leren en ontwikkelen. Deelnemers worden uitgedaagd om mee te denken en te discussiëren. Wat zijn de scenario’s voor de toekomst en waar kun je als HRM of HRD het beste voor kiezen, zodat je weet waar je mee aan de slag kunt gaan en een verschil kan gaan maken.

  

Over Ger Driesen 
Ger is al jaren een van de vooraanstaande leiders in de wereld van leren, leiderschap en talentontwikkeling. Als ‘trendcatcher’ schrijft hij veel en spreekt hij op veel internationale congressen. In 2013 werd hij beloond met “Learning & Development Leadership Award 2013” tijdens een internationaal HRD Congres. Hij is verbonden met aNewSpring en verzorgt daarnaast leiderschapstrajecten.

Over Helma van den Berg
Helma is sinds 2010 bezig met online leren en ontwikkelen. Na gewerkt te hebben bij de grootste online opleider is ze sinds 3 jaar gespecialiseerd op microlearning. Ze verzorgt spreekbeurten, masterclasses en zorgt met het team van Let’s Learn! dat er veel goede online en offline microlearnings ontwikkeld worden. 

 

Programma

08.30 – 09.00    Samen In gesprek met Ger en Helma
09.00 – 09.15    Verdieping en nieuwe ideeën
09.15 – 09.30    Laatste vragen en antwoorden

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of bij Jan Stok van Kring Holland, jjlstok@outlook.com / 06-55853066

Kosten:
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners