17/02
2021

ONLINE - Kennisnetwerk HR Analytics 'Data en psychologie in effectief recruitmentbeleid: op zoek naar een goede verhouding'

Locatie

Dit webinar wordt gestreamd vanuit Google Meet, je ontvangt vanuit Noorderlink een link om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
0 PE

Het Kennisnetwerk HR Analytics is een samenwerking van de NVP, Samenwerking Noord en Noorderlink. Effectus-HR deelt in dit webinar kennis uit hun praktijk, en uit de praktijk van NHL Stenden.

Soms zijn ze er ineens: woorden die lijken alsof ze er altijd al waren maar die ineens in elke gesprek genoemd worden. Woorden zoals data-driven. Geïnspireerd door partijen als Facebook, Google en Amazon lijkt data het nieuwe goud voor veel ondernemingen. Maar klopt dit wel? Is data echt zo belangrijk? En wat is de rol van psychologie in effectief recruitmentbeleid? Tijdens een inspirerende sessie neem ik je mee in de wereld van data, psychologie en tooling.

Over Reimer te Velde (oprichter Effectus HR) 
Reimer te Velde is oprichter en directeur van hét recruitmentbureau Effectus-HR. Als ondernemer en pionier in de recruitmentwereld specialiseerde hij zich in de combinatie van neuropsychologie en data driven recruitment. Met een team van specialisten is zijn bureau voorloper in deze methodiek voor werving en selectie.

Sinds de oprichting in 2014 werd Effectus-HR genomineerd voor diverse ondernemersprijzen. Zo is Effectus-HR verkozen tot één van de 100 meest innovatieve ondernemingen van Nederland en won het in 2017 de Jonge Ondernemersprijs Noord Nederland.

In 2017 publiceerde hij een boek waarin hij handige tips deelde over het gebruiken van data in de werving van professionals.

Programma

12.45 uur Digitale inloop
13.00 uur Start webinar
14.30 uur Einde webinar

Locatie

Dit webinar wordt gestreamd vanuit Google Meet, je ontvangt vanuit Noorderlink een link om deel te nemen.

Meer informatie

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via de website van Samenwerking Noord.

Kosten
Leden van Samenwerking Noord, Noorderlink en NVP mogen kosteloos deelnemen aan dit webinar.

Onze partners