12/05
2020

ONLINE - Maak jij het verschil? Werk mee aan een praktijkcase van een zorginstelling in coronatijd.

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, C-Level, Seniors
1 PE

Mis het niet: de eerste interactieve online werk- en denksessie van HR2GROW.

Met HR2GROW brengen we studenten en professionals samen in een interactie werk- en denksessie. Deze keer staat de praktijk van een zorginstelling centraal met de vraag: Hoe kan HR de leidinggevende ondersteunen meer veiligheid te creëren? 

De Praktijkcase:
Het betreft een zorginstelling voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.
Sinds de overheid maatregelen heeft genomen om de verspreiding van het. Coronavirus tegen te gaan zijn de dagbestedingen gesloten en is bezoek door familie en vrienden van de cliënten niet meer toegestaan. Cliënten die buiten het park werken mogen dit niet meer doen. Dit legt veel druk op de medewerkers en managers; aan cliënten is moeilijk uit te leggen wat de reden is van deze veranderingen en zij hebben minder afleiding waardoor de kans bestaat dat gedragsproblemen en agressie toenemen. Natuurlijk zijn er al verschillende acties en procedures in gang gezet om de veiligheid voor medewerkers te optimaliseren. Toch ervaren medewerkers dat nog te weinig. 

HR2GROW is een vernieuwende NVP sessie waarin jij direct en verdiepend werkt aan dit concrete vraagstuk. We brengen HR studenten van de Hogeschool Leiden samen met ervaren professionals en werken in een groep van maximaal 12 deelnemers aan deze actuele vraag.

Hebben we jouw interesse weten te wekken? Schrijf je dan in voor deze sessie op 12 mei aanstaande!

Programma

13.30 uur Start
15.30 uur Einde

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Jolanda Verburgt 06 291 690 46, mail@jolandaverburgt.nl

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

 

Onze partners