02/02
2021

ONLINE - Masterclass 'Activerende principes en werkvormen voor online leren en samenwerken'

Locatie

Deze sessie zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de sessie toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Wist je dat dat je bij online leren en samenwerken elke 7 minuten je deelnemers moet activeren? In deze workshop leer je de achtergronden van online leren en samenwerken en hoe het écht anders is dan fysiek werken en leren.
Succesfactor nummer één bij online leren en samenwerken? Activerend werken en leren, de stevige basis voor betrokken deelnemers tijdens online sessies.

Bij online werken en leren is betrokkenheid cruciaal. Dit is waarom je bij deze masterclass wilt zijn: 

  • Je leert een aantal werkvormen die je morgen direct in je werk kunt toepassen.
  • En je leert een aantal werkende principes zodat je zelf energieke online sessies kunt geven en ontwikkelen.

Deze principes zijn ook toepasbaar op online vergaderen, brainstormsessies en online intervisie bijeenkomsten. 

Laura van den Ouden 
Laura van den Ouden is 20 jaar actief en bekend als trainer voor trainers en opleidingskundigen. Zij is directeur/eigenaar van Expert Trainers. Daarvoor heeft zij gewerkt voor ICM Opleidingen & Trainingen als trainer en adviseur. Zij houdt zich o.a. bezig met het ontwerpen van trainingen, opleiden van trainers, opzetten van Academies.  

Laura is de laatste 7 jaar ook uitgegroeid tot internationaal spreker en is NOBTRA trainer van het jaar 2018-2019 én 2019-2020. Haar bedrijf Expert Trainers heeft recent een Award gewonnen als Beste L&D bedrijf 2020 door brancheverening Develhub, waarbij in het jury rapport stond dat Expert Trainers in dit jaar tot grote steun is geweest voor vakgenoten met kennis over online trainen. Kortom, we zijn blij dat we deze autoriteit in online trainen bij NVP gaan ontvangen.

Programma

11.00 uur Start bijeenkomst
12.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie

Deze sessie zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de sessie toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Deze sessie wordt namens de NVP georganiseerd door Jolanda Verburgt, bij vragen kun je bij haar terecht. Stuur haar een bericht via mail@jolandaverburgt.nl of bel 06 291 690 46. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Kosten
Deze bijeenkomst is alleen voor NVP-leden en is kosteloos.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners