19/05
2020

ONLINE - Mei HR-digitaliseringsmaand: Doelmatig digitaal met werknemers communiceren op gepaste afstand: veiligheid: welzijn en productiviteit in de corona bedrijfsvoering

Locatie

Thuis of op kantoor achter je laptop

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Seniors, Young Professionals, Professionals
1 PE

De hele maand mei kun je online seminars volgen die de TECH en de TOUCH kanten van digitalisering belichten. Alle seminars staan afzonderlijk in onze agenda. Hier vind je meer informatie en kun je je meteen aanmelden. Op 20 mei komt alle informatie uit deze seminars samen en kun je deelnemen aan twee spetterende live webinars.  

Volg op 19 mei in de Mei HR-digitaliseringsmaand het online seminar: Doelmatig digitaal met werknemers communiceren op gepaste afstand: veiligheid: welzijn en productiviteit in de corona bedrijfsvoering door Tjeerd Romijn van Relesys.

Controle, grip en sturing op het personeelsbestand. In deze webinar laten we zien dat informatievoorziening op HR-niveau met het gebruik van software beheersbaar wordt en maximaal kan worden ingezet om organisaties te sturen op veiligheid, performance en betrokkenheid. Of het nu gaat om algemene interne communicatie, protocollen, social, opleiding of medewerker-surveys; het digitale tijdperk stelt organisaties niet alleen in staat om informatie tijdig, volledig bij de juiste persoon te krijgen, maar dit ook maximaal te beheren en monitoren. Daarbij is het meer dan ooit mogelijk medewerkers een stem te geven, onderling- en bottom-up informatiestromen ontstaan die een onmisbare rol spelen bij niet alleen de conditie van het personeelsbestand, maar van de gehele organisatie. 

Programma

16:00 - 17:00 uur - Online seminar met Tjeerd Romijn, Relesys

Locatie

Thuis of op kantoor achter je laptop

Meer informatie

Voor leden en niet-leden van het NVP-netwerk is deelname aan de workshop kosteloos. 

 

Onze partners