10/02
2022

Online nieuwjaarsbijeenkomst Kring-Noord

Locatie

Online via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het online event de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Organisator
NVP Kring-Noord
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

Als start van het nieuwe jaar organiseert Kring Noord een informele online bijeenkomst. Juist nieuwe leden die nog nooit aan een bijeenkomst deel hebben genomen nodigen we van harte uit. Tijdens de bijeenkomst willen we nader ingaan op wat we bij de NVP doen en daarover in gesprek gaan. Daarnaast blikken we terug op ontwikkelingen van het afgelopen jaar en zijn we benieuwd naar jullie ideeën en wensen voor NVP-activiteiten in 2022.

Dit alles onder het motto ‘voor en door leden van de NVP’.

Iedereen dus welkom jong, oud, vrouw, man, zzp'er, eenpitter enz. Juist de mix van verschillende achtergronden is waardevol

Programma

16.00 uur Start
18.00 uur Einde 

Kosten
Deelname aan dit event is voor leden kosteloos.

Locatie

Online via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het online event de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners